• how to geek

  10 utilizari neconvetionale ale unei tablete

  Singura ta placere este postatul pe Facebook? Afla ca pe langa clasicele vizionari de filme pe Youtube, realizari de grafice, si ajustari foto-video, tableta ascunde multiple utilizari, unele poate inca nedescoperite.

  Eu am gasit 10 utilizari la care poate nici nu te-ai gandit pentru o tableta  Samsung Galaxy Tab 4.

  how to geek

   

                                                Sursa: howtogeek.com

  1.  Cand te-ai facut cu o tableta, de fapt te procopsesti cu inca un monitor pentru pc. Daca ai stii ce fain e sa jonglezi la monitoare ai vrea si tu unul.

  2. Era notebook-urilor se apropie de sfarsit. Conectezi  prin USB mini-tastatura la tableta, si masina digitala de scris e gata.

  3) Colectie de retete-arunca maldarul de reviste vechi cu retele si decupaje din ziare. Acum ai colectia ta de retete de pe tot mapamondul doar intr-un singur loc pe care le gasesti printr-un singur click.

  4) Te-a lasat casetofonul, si cineva i-ar ti-a ascuns vinilul?? Acum acordurille line de Vivaldi iti acompaniaza diminetile ploioase alaturi de o cafea aburinda.

  5) Accesoriu anti-plictiseala in calatorii. Fara chef in tren, si ti-ai uitat romanul inceput de 2 zile acasa?  dai din deget, si poti viziona un film, sau rasfoi un e-book. Mica, rapida, si usor de carat cam peste tot, e de preferat in calatorii fata de un laptop groi cu memorie mare, si poze multe.

  6) Mai usor de luat notite la conferinte, cursuri, seminarii, chiar la facultate. Hocus, pocus si cursul predat astazi ajunge rapid la colegii care nu au putut sa te insoteasca.

  7) Isi face munca mai usoara indiferent de treaba ta de zi cu zi: artist, om de stiinta, om de afaceri, analist, sportiv, nutritionist, doctor, politician :), profesor, si de ce nu blogger. Asa de multe aplicatii s-au dezvotat pana in ziua de astazi pentru Android si multe sunt si gratuite, incat poti sa compui muzica pe tableta, sa-iti crezi un logo, sa masori activitatea fizica, si sa sa descoperi formula calatoriei in timp.

  8) Vorbesti pe Skype cu prietenii de peste mari si tari.

  9) Tableta devine cu 50 de e-bookuri adunate o biblioteca la purtator.

  10) Esti tu prefosorul si conectezi tableta la un video-proiector. Curaj si dictie cat cuprinde, ca prezentarea ruleaza de la sine.

  Tu la ce ai folosi o tableta Samsung Galaxy Tab 4?

   

   

   

   

  către:

  LA CE AI FOLOSI O TABLETA SAMSUNG GALAXY TAB 4?

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>