• Provocarea Activia

  Adauga stare de bine in cosul tau de cumparaturi

  Adauga stare de bine in cosul tau de cumparaturi. Asa suna noua campanie Activia, marca Danone Romanie, ce se incheie cu un concurs pentru pofticiosii din toate colturile tarii.

  Studiile recente au demonstrat ca in medie o persoana consuma in fiecare an aproximativ 1tona de alimente. Paradoxal sau nu, 1kg de slanina, sau 1kg de fructe si legume cantaresc la fel cand le cumperi, dar tu nu vei cantari la fel dupa ce le consumi. 🙂

  Pentru ca socoteala de acasa nu face treaba din piata, organizarea te ajuta sa cumperi rapid, si ceea ce ai nevoie ramanand timp si pentru alte treburi de facut.

  Pentruca totul porneste de la micile alegeri pe care le faci, uite un pont. Inainte de a da startul marathonulului cumparaturilor,  mananca ceva; niciodata sa nu bei repede o cafea la micul dejun, si sa pleci in fuga sa iti umplii cosul de la supermarket, pentru ca 50% din cumparaturi voi fii alimente si obiecte de care nu ai nevoie:  mancare nesanatoasa, dulciuri, rontaieli, plastice la promotie. Pur si simplu de foame, creierul te impulsioneaza sa cumperi tot felul de mancaruri procesate, care iti vor umple viata de calorii.  Fa acest experiment si vezi rezultatul: o sambata mergi la cumparaturi pe stomacul gol, a doua sambata ia un mic dejun copios, analizeaza in ambele zile cosul de cuparaturi, si vei vedea diferenta.

  Provocarea Activia

  Campania Provocarea Activia. Multumita sau banii Inapoi” se deruleaza între 1 octombrie si 30 noiembrie 2015. In aceasta perioada, Activia isi propune sa te ajute sa iti îmbunatatesti sanatatea digestiva și să te bucuri de o stare de bine, pentru ca totul porneste de la alegerile pe care le faci.

  Activia te invita să intri în comunitatea femeilor extraordinare de pe platforma www.activia.ro/provocareaactivia/ și sa contribui la crearea hartii starii de bine. Tot aici te asteapta jocul interactiv ,,Pune starea de bine in cosul tau” care simuleaza experiența unei sesiuni de cumparaturi. Dacă participi la oricare dintre cele doua provocări și ai achizitionat cel puțin un produs Activia, ai sansa de a castiga cosul zilnic de cumparturi in valoare de 100 lei.

  Adauga stare de bine in cosul de cumparaturi, acceptand noua provocare Activia: consuma Activia zilnic, timp de 14 zile si, daca nu esti multumita, primesti banii inapoi.

  Campania „Provocarea Activia. Multumită sau banii inapoi” se deruleaza intre 1 octombrie si 30 noiembrie 2015.

  Succesul este suma alegerilor tale de zi cu zi. Tu ce pui in cosul de cumparaturi pentru o stare de bine pe termen lung?

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>