• Blogger world wide web

  Internetul a facut  lumea sa fie mai mica. Poti si prezent intr-un oras, si sa iti fie citite articolele peste ocean. Conceptul www a adus lumea mai aproape.

  Stiul de viata 2.0 inseamna rapiditate, conexiune la informatie, progres tehnologic.  Bloggeri sunt si vor ramane pentru o luna durata de timp promotorii, sau mai bine zis ambasadorii stilului de viata conectat indiferent de locatie, in care zvonul zboara indiferent de continent.

  Nu scriu doar pentru cititorii din Romania. Am vizualizari de la fratii de peste Prut, dar si din diaspora. Cumva blogul de aduce mai aproape: pasionati de blanosi urecheati, carti, cosmetica, istorie, calatorii.

  Sa bat la taste de la staticul birou din casa devine un obicei care limiteaza inspiratia. In cele mai neobisnuite locuri iti vin ideile si cheful de scris.  Asa mi-a venit odata o idee de articol in  timp ce calatoream cu trenul. nu avea Wi-Fi, si nici acum nu are. Pe atunci aveam un stick USB cu internet 3G; nu era internet de mare viteza, dar  era bun pentru lucruri esentiale, email, blog, facebook. La bunica la o temperatura optima de viata si de gandit, comparativ cu 50 de grade la betoane, cuvintele curg garla.  Cu cat e mai frig afara cu atat gandesc mai repede, bineinteles, sa nu depaseasca punctul critic de congelator.

  Abia astept vremea cand voi zbura poate in spatiu si voi transmite live de acolo: poze, senzatii, poate nu de pe Luna sau Marte, dar macar de pe un naveta spatiala, si nu de bere.

   

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>