E nevoie de acel echilibru la masa.
Nu mananc tot timpul aceleasi feluri de mancare. Nu sunt nici o impatimita a carnurilor, dar nici nu mananca doar legume si fructe toata ziua. Caut sa ma bucur de orice imi da natura.
Off daca as putea as deveni ovo-lacto vegetarian, pentru imi vine greu sa mananc animalute.
Din cand in cand ii pregatesc cate o salata; imi plac salatele si a manca toata ziua doar salate de fructe si legume cu diverse adausuri si toppinguri.
Revenind la vegetarianul din mine, mai jos cateva poze cu ce am mai legumit:
1. Salata clasica cu legume: frunze de salata iceberg si salata romana, bucati de ardei grasi colorati (verde, portocaliu, si rosu). o rosie taiata bucatele, si un morcov rondele. Bineinteles pentru asimilarea mai buna a vitaminelor am adaugat si o lingurita de ulei.
2. Pasta de fasole cu telina
Am citit undeva ca fasolea in proteinele cu combinatie cu carbohidratii este o ecuatie a grasimii. Asa ca o prietena m-a sfatuit sa inlocuiesc painea cu felii de telina, la fel de satioasa.
Fasolea batuta o pregatesc clasic. Las inmuiat boabele pentru vreo 30 de minute. Nu le cantaresc. Cam 3 maine pentru a umple o caserola. Apoi le pun in apa cu sare si le fierb pana dau in clocot. Apoi arunc apa. Apoi le fierb din nou. A doua oara le scurg de apa, si bag blenderul in ele pana se obtine a o pasta. Treptat adaug ulei de masline. Separat intr-o tigate calesc in sos cateva felii de ceapa. Cand e gata pasta torn deasupra ceapa calita.
Tai felii de telina si le ung deasupra cu pasta.
Cu acest articol m-am alaturat campaniei Fii Activ cu Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni. Si tu poti participa la concursul de website-ul lor: http://www.vegetarian-aktiv.ro/
aratand lumii retete tale vegetariene /vegane sau raw-vegane.
Exista Doppelherz® aktiv Pentru Vegetarieni, un supliment alimentar care îi da organismului vitaminele si mineralele de care are nevoie.
Leave a comment