• magicard_prima4_duo

  Cardul din maneca

  Om de afaceri, liber profesionist sau angajat tot timpul cand vrei sa vinzi ceva scoti asul din maneca: cine esti tu, si  ce stii sa faci. Cautand pe internet noi surse si sfaturi pentru imbunatatirea vanzarilor am gasit un site interesant care se ocupa cu consumabile si imprimante de carduri.

  Da ati inteles bine: imprimante dar si cititoare de carduri. Daca ati sarit in sus a frica crezand ca sunt clone de carduri bancare, sedeti linistiti si scuipati in san ca v-ati speriat degeaba, vorbim de imprimante carduri Magicard aici;  daca aveti in portofel carduri de reducere de la supermarketuri pe care primiti puncte, carduri de fidelitate de la farmacia din colt,  cred ca v-ati prins despre ce este vorba.

  Pe scurt daca ai o afacere indiferent daca e salon de infrumusetare, bacanie, agentie de turism, magazin naturist, sau restaurant  iti poti fideliza clientii adunandu-i pe toti intr-un club exclusivist in care membrii au parte numai de avantaje.

  De exemplu daca ai o agentie de turism poti infiinta un club virtual denumit Clubul turistilor curiosi, si crea un card dintr-un material PVC pe care printezi nume client, logo si slogan firma, site, blog, si alte informatii vitale. De fiecare data cand un client achizitioneaza un produs sau serviciu poate deveni  membru al clubului exclusivist.

  Pentru ca vorbim de exclusivist exista si in acesta categorie o imprimanta performanta denumita Magicard Prima 4 Duo, ce tipareste carduri cu cip de contact, fabricata in Japonia. Pe scurt ce primesti daca achizitionezi acest Rolls Royce al imprimantelor de carduri:

  – garantia unica de 3 ani UltraCoverPlus care in mod normal costa 1000 euro;

  – garantie pe viata a capului de imprimare.

  – primesti imprimanta la schimb in perioada de garantie

  – exista posibilitatea de adaugare a unei unitati care lamineaza fara a adauga cabluri

  – suport tehnic si asistenta

  magicard_prima4_duo

                                                               Imprimanta carduri Magicard Prima 4 Duo

                                                              Sursa: printcard.ro

   Ca minusuri nu poate printa monocrom, auriu si argintiu. Dar deh este o imprimanta cam scumpa si ar trebuie achizitionata doar pentru proiecte de anvergura.  Si ca sa avem pe ce printa exista speciale carduri PVC reinscriptibile daca vrei sa le reutilizezi, sau normale. Ca si la imprimanta clasica avem nevoie de culoare; sunt numeroase tipuri dar cele pentru imprimanta de mai sus cred ca ar fi potrivite cele din categoria: riboane-cartuse Magicard.
  Eu cred ca treaba asta cu imprimantele de carduri ar putea fi o idee pentru un inceput de afacere. O firma care asta ofera: carduri personalizate pentru IMM-uri, asociatii non-guvernamentele, si alte afaceri de familie.
  Voi ce parere aveti despre ideea mea de afacere?

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>