• Miscarea face bine-Brasov-2016

  Cea mai mare ora de sport

  Cea mai mare ora de sport a ajuns la a sasea editie. Caravana Miscarea face bine organizata de  Dolce Sport, sub forma unui festival sportiv pe timpul veriii in Bucuresti, Brasov si statiunea Mamaia (Constanta).

  Caravana Dolce Sport poposeste in Brasov pe pe 9 iulie in Piata Sfatului, iar  timp de 12 ore  Cea mai mare ora de sport aduna activitati distractive de fitness, plimbari cu bicicleta, si un cros de seara.

   

  Miscarea face bine-Brasov-2016

   

   

   Festivalul va avea loc în intervalul 9:00 – 21:00 și va cuprinde:

  • Clase de fitness: RealRyder- biciclete, OneCore – step aerobic, Zumba, Steel Programs, Kangoo Jumps, TotalGym – Functional Training, Boot camp si Shooting Gate pentru pasionatii de fotbal.
  • Kids BikeSchool – zonă specială de poligon pentru copii, unde cei mici vor invata, alaturi de instructori specializati, tehnici de mers pe bicicleta si reguli de circulatie si de siguranta in trafic.
  • Crosul caritabil UpDown Run, cu doua probe, in bucla cu start in Piaţa Sfatului: cross de 4 km si cel de 7km, cu 340m diferenta de nivel.

  Si ce daca prietenii tai sunt comozi, si prefera sa bea o bere si sa priveasca la cei ce alearga. Miscarea face bine in familie, asa ca poate rudele tale sunt mai doritoare de miscare, decat prietenii cu care imparti o pizza. Pana la urma aveti acelasi sange, si probabil gasesti vreun verisor caruia sa-i place sa faca sport.

  Parintii dar si bunicii ma motivau sa fac sport si adesea ma trimiteau sa fac miscare : “iesi copile afara, sa te mai vada soarele.” Bateam mingea, faceam drumetii pe dealuri adesea insorita fie de parinti, sau cu verisorul meu, alaturi de un catelul meu, sau al lui.  Iarna tata a scos niste schiuri mi-a dat doua bete si asa am invatat ce insemana nordic walking snow, adica mers cu skiurile pe zapada ajutata de bete, poate cea mai faina activitate sportiva de iarna,  Iarna era distractiva: bataie cu zapada, mers pe zapada, dat cu sania. Din pacate acum iarna a fost transformata mediatico-cultural in iadul alb, nametii nesfarsiti de zapada care acopera pamantul, si starzi blocate, si am uitat ca iarna poate e cel mai frumos sezon in care poti sa faci miscare, fara riscul sa te arda soarele.

  Miscarea face bine  este un eveniment sportiv pus in joc de Smartatletic si GetFit pentru Dolce Sport si Telekom Romania, in parteneriat cu Asociatia Sapte Scari, din Brasov. Parteneri: Aqua Carpatica, Ciuc Natur Radler, Eisberg.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>