• Echipează viitorii handbaliști ai României

  Aflată deja la a treia ediție, campania „Mingi în școli” continuă anul acesta sub motto-ul „Echipează viitorii handbaliști ai României!”. După doi ani în care în care au fost donate 5.000 de mingi de handbal în 470 de școli de pe teritoriul României, campania „Mingi în școli” își propune să doneze echipamente sportive viitorilor campioni ai țării.

  Pentru a le oferi ocazia cât mai multor copii să joace handbal, Henkel Beauty Care România, în parteneriat cu Federația Română de Handbal, a lansat campania „Mingi în școli” în 2016, proiect menit să crească accesul elevilor la acest sport și să susțină viitoarea generație de campioni ai handbalului românesc.

  Victoriile vin in echipe, cu oamenii care se ajuta intre ei, pentru ca oricat de mult ne-ar placea sa credem ca sunte puternici, si facem totul autonomi, adevarul este ca orice success se indeplineste cu ajutorul celorlalti. Prima victorie pe care mi-o amintesc este cand am echipa din care faceam parte a luat locul 1 la un concurs intr-o tabara de vara. Am fost uniti, ne-am respectat unul pe celalalt, si toti ne-am facut treaba, neasteptand ca ceilalti din echipa sa munceasca in locul nostru. O echipa eficienta in care fiecare si-a facut treaba, a inseamnat o echipa de success.

  Anul acesta, campania „Mingi în școli” a început în data de 1 august și este susținută prin intermediul platformei www.mingiinscoli.ro, fiind promovată atât online, cât și în hipermarketurile și supermarketurile din întreaga țară. Astfel, în perioada 1 – 31 august oricine achiziționează produse din gama FA  va contribui la susținerea handbalului românesc prin dotarea cu echipamente sportive a școlilor din întreaga țară. Pentru a înscrie o școală în campanie, trebuie completat formularul de campanie de la secțiunea „Înscrie o școală” de pe platforma www.mingiinscoli.ro.

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>