• lactacyd-femei pe bune

  Femei pe bune

  Oare exista femeia perfecta? Poate ca da, dar noi le preferam pe cele reale.

  Traim vremuri grele, noi femeile, dar si barbatii. Arta a dus nebunia perfectiunii la cele mai inalte culmi. Parca ieri erai grasa si frumoasa, iti spunea bunica. Acum esti doar o umflata, porti haine prea comode, si citesti in metrou: ce mai, esti un rebut al noii generatii, ca un laptop a carui procesor a iesit de mult la pensie. Upgradeaza-te sau mori, ti se sopteste subliminal.

  In fuga turbo dupa agonisire uitam ca munca toceste un om, asa cum ascutitoarea toceste varful creionului pana cand si ultimul atom de grafit si-a luat zborul. Poate ca atunci cand erai mica iti doreai sa fii o printesa, tanara si mereu incantatoare, cu talia de viespe. Asa cum ai aflat ca Mos Craciun nu exista, afla ca si printesele din basme sunt doar o legenda. Ce a mai ramas din vis: doar botox, silicon, photoshop si mult mult marketing, pentru ca nu-i asa,  in superkmerket se vinde ambalajul, si nu continutul.

  Ea alearga dupa barbatul perfect, iar el dupa femela ideala, si intr-un final nu se intalnesc. Poate dam vina prea des pe arta: fotografie, film, moda, ca ne insufla o perfectiune de neatins, dar e penibil sa nu admiti ca in toata povestea, visatorul esti tu; e ca si cum ai avea 25 de ani si inca ai trimite scrisori lui Mos Craciun, si ai fi suparat pentru nu ti-a adus iacht-ul despre care ii scrii de peste 10 ani; Desprinde-te din vis, si traieste prezentul, copilul din tine s-a hranit destul cu basme.

   

  lactacyd-femei pe bune

  Nimeni nu-i perfect asa ca imbratiseaza-ti viata si oamenii pe bune pe care ii cunosti. In aceste vremuri vulnerabile cand femeia este mama, profesor, bucatareasa, manager, antreprenoare, muncitoare cu norma intreaga, casnica, menajera, bona sau cautatoare de aur in Africa si America, si trebuie, subliniez trebuie sa arata bine in timp ce munceste ca un hamal, dezechilibrul isi pune amprenta.

  Eu prefer femeile pe bune, nu si cele “bune”. Femeile pe bune sunt cele care isi isi vad de viata lor, si fac totul pentru a trai la maxim: femei-explorator care castiga curse la Polul Nord, fete care renunta la haine si moda si Iphone pentru a-si face mica lor afacere, femei care isi cresc singure copii pentru ca barbatii lor au fugit in lume dupa femei ideale, zecile de femei care muncesc 12 ore pe zi in corporatii pentru a-si castiga independenta financiara, femei care lucreaza in IT si stiinta, si nu de dragul banilor, si in numele stiintei, a emanciparii tehnologice, si contribuid la o lume mai curata si mai sanatosa.

  Lactacyd a lansat campania #femeipebune, in care spune lucrurilor pe bune: femeile, as acum sunt ele, cu bune, cu rele, sunt speciale pentru noi. Imperfectiunea inseamna ore de munca si daruire, iar roller-coaster-ul lor emotional, cu griji, vise, momente de succes dat si decadere, reprezinta femeia asa cum e vrem noi, grozava, libera, si increzatoare, si de ce nu frumos de imperfecte.

  Campania #femeipebune indeamn femeile si barbatii, sa spuna la ce persoana de gandesc cand aud de femei de bune. Pe si e-ul campaniei se afla toate detaliile concursului: inscrie povestea unei femei pe bune, si poti castiga premii.Vrem să descoperim cate #femeipebune avem împrejur!

  La care dintre prietenele tale de pe Facebook te gandesti prima dată atunci cand spui #femeiepebune?

  Intra pe pagina de facebook Lactacyd Romania, scrie despre femeia be pune, pune hastag-ul #femeiepebune, da share, si puteti castiga amandoua premii cu totul speciale.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>