• In Septembrie

  In Septembrie se intorc evenimentele in oras

  Pe 1 Septembrie avem plimbare in delta Vacaresti pe poteca biodiversitatii urbane; Punctul de: Splaiul Unirii, 168, in fata Complexului Asmita Gardens, ora 18:00.

  Intre 1 si 3 septembrie, avem targul handmade Pasi pe Cale Victoriei, gazduit de Tersasa Monteoru.

  Pe 2 septembrie de la ora 10.30, o noua editie Bucharest Fox Trail Half Marathon. Unde? Padurea Baneasa; eveniment organizat de runfest.

  Patrimoniul imoilar al familiei Chrissoveoni se lasa descoperit sambata 2 septembrie, ora 18:00. Detalii despre inscriere si tarife la tururighidate@gmail.com

  Seara zilei de 2 septembrie aduce Appletone Party, incepand cu ora 16.00, in zona lacului Straulesti (eveniment marca Strongbow).

  Gourmet Food Festival, intre 7 si 10 septembrie la Romexpo, sa degusti cel mai mare eveniment de food din Europa de Est.

  Intre 7 si 10 Septembrie are loc cea de-a 3-a editie a Festivalul Ambasadelor ONE World 2017. Spatii expozitionale:  Grand Hotel du Boulevard, Cinema PRO (cu proiectii de filme artistice si documentare din peste 15 tari), Parcul Titan, intrarea Liviu Rebreanu (Globul Lumii): muzica, targ, spectacole, pavilioane expozitionale si gastronomie traditionala internationala din peste 35 de tari.

  Pe 8 septembrie Muzeul Satului anunta Targ de Sfanta Maria.

  Zilele de 8-10 septembrie aduc o noua editie Rural Fest la Verde Stop Arena (Barbu Vacarescu 162-164

  Pura Vida Tan Tan prezinta “Bucuresti Danseaza in strada”: Prima petrecere in aer liber din Centrul Vechi al Bucurestiului.-9 sept, 19.00-22.00. intersectia strazilor Lipscani si Smardan.

  În 9 și 10 septembrie 2017, Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită la “Music in the Park”, un eveniment ce reunește o serie de concerte prin care vom sărbători venirea toamnei și ne vom bucura de un weekend plin de soare în Parcul Drumul Taberei din Capitală.

  Music in the Park În 9 și 10 septembrie 2017, Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită la “Music in the Park”, un eveniment ce reunește o serie de concerte prin care vom sărbători venirea toamnei și ne vom bucura de un weekend plin de soare în Parcul Drumul Taberei din Capitală.

  Music in the Park reunește, anul acesta, artiști precum Gipsy Casual, Damian Drăghici, Nicoleta Nucă și Delia.

  The Color Run Night București powered by DERO, pe 9 septembrie, zona Bulevardului Unirii. Incepi cursa în haine negre, si noaptea de prinde fluorecent.

  Bucharest photo week 11-17 septembrie; Pe lângă expoziții și ateliere, Bucharest Photo Week mai înseamnă și ocazia pentru iubitorii de fotografie de a se întâlni cu unii dintre cei mai populari și talentați fotografi din România și din străinătate.

  Majoritatea evenimentelor se vor desfășura la Gallery, F64 și Education Point, dar și în spații puse la dispoziție de Studio Foto Ambrotipescu.

  Gallery va fi Casa Bucharest Photo Week, locul în care participanții pot găsi trei dintre expoziții

  antique market  13-17 septembrie romexpo

  16-17 sept agenda bio – ediție de toamnă în grădină – 16 – 17 septembrie 2017 –Casa Universitarilor București (str. Dionisie Lupu, nr. 46), între orele 10:00 și 20:00 în ambele zile.
  ona de tȃrg reunește peste 50 de participanți care ȋşi vor prezenta serviciile sau vor vinde o varietate de produse naturale şi bio, ateliere pentru copii, ția și atenția.
  Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei de persoană, ȋnsă copiii pȃnă ȋn 14 ani pot intra gratuit. 

  16-sept AeroNautic Show 2017 – Lacul Morii, Bucuresti, 11.00-14.00;  in Parcul Crangasi va avea loc AeroNautic Expo intre orele 10:00-18:00

  iMapp Bucharest 2017-16 sept, Piata Constitutiei, 17.00-00.00; c cea de-a patra ediție a concursului internațional de 3D video mapping

  21 sept  MONEYfest, free entrance

  -Creative Fest 2017 | 22-24 Septembrie, romexpo ; n weekendul 22 – 24 septembrie 2017, Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, organizează la Romexpo (scena va fi amplasată la Intrarea A) Creative Fest. Vor fi trei zile de concerte, artă urbană, demonstrații de graffiti și freestyle, space painting, 3D urban art, acrobații cu skateboard și biciclete, o zonă gastronomică, dar și multe alte activități.

  Line-up-ul festivalului, care include artiști internaționali și autohtoni, din genurile hip-hop, reggae, alternativ, electro, triphop, va fi anunțat în scurt timp.

  Creative Fest este un festival care promovează abilitățile creative ale mediului artistic tânăr din București și, totodată, care oferă o platformă de exprimare vizibilă pentru tinerii creativi din Capitală.

  Intrarea este liberă la toate atracțiile festivalului.

  23 sept-Cursa ratustelor rotaract

  -28 sept Cosmetics Beauty Hair 2017-romexpo

  -29 sept-Webstock 2017 09:00-19.00

  -30 sept Cursa Roz și Marșul Casiopeea; cursa copiilor, adulti(femei, barbati), marful famliilor

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>