• Niksen sau cum sa te relaxezi stand degeaba

  In cautarea de noi metode de eliminare a stresului si a relaxarii, se pare ca ne intoarcem la radacini. Cum se relaxau strabunii nostrii dupa luptele crancene sau muncile aspre? Facand nimic.

   

  Picture 047

  Cea mai ieftina si la indemana metoda de a diminua stresul, de a te odihni si a stimula creativitatea, ne-a fost la indemana din totdeauna, dar nu i-am acorat respectul cuvenit. Mii de oameni aleg sa stea degeaba lasans aerul proaspat al fiecarei zile sa le daruiasca energia de care au nevoie.

  Asa suna si noul concept olandez de relaxare totala: NIKSEN, stai degeaba si te relaxezi. Suna bine, usor si deloc costisitor, dar cat de usor poate fii sa stai degeaba? Fara sa vrem mintea noastra cutreiera in toate cotloanele lumi, iar gandurile ne dau navala. Metoda olandeza ne propune sa lasam gandurile sa curga, fara sa le oprim sau sa devenim visatori in amiaza mare. 2 minute de relaxare deplina a mintii fara sa ne gandim la ceva anume stand in pat lasand neuronii sa respire, ne ajuta sa facem fata presiunii zilelor moderne.

  Niksen nu poate fi fortat, cumva vine de la sine. Alegem un coltisor unde ne simtit confortabil pentru ca interactiunea sociala poate disturba incercarea de ne linistii mintea. Plutirea gandurilor poate tine 30 de secunde pana la 30 de minute. Nu fortam lucrurile.

  Multi dintre noi facem asta de mici copii, dar nu dadusem acestei metode terapeutice un nume. Parea ca stam degeaba, ca nu facem nimic folositor, dar iata stiinta ne-a dat raportul. Sa nu faci nimic te poate ajuta cateodata. Ia o pauza, respira, lasa totul sa curga incet si gandurile sa se linisteasca. Niksen este aici, sa inceapa relaxarea.

   

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>