• montaj_lux_aer_conditionat_climatico_1_4

  O vara Climatico

  Analiza magazinelor online din Romania continua cu explorarea ofertei de aparate de aer conditionat. Eu prefer sa fac sauna decat sa dau drumul la aparat, desi am doua instalate in casa: unul in camera de zi, iar al doilea in dormitor. Au doar scop decorativ pentru mine, dar atat de necesar pentru cei care vin in vizita.

  De fiecare data cand primesc oaspeti vara, aceiasi intrebare rasare: mama ce cald e aici, unde e telecomanda de la aerul conditionat. Si nu e vorba doar de suportabilitatea noastra in mod particular a temperaturilor. Televizorul, calculatorul, portabilele nu functioneaza in parametrii normali in conditii de stres climatic. Laptopul de exemplu s supra-incalzeste la temperaturi ridicate, si bateria acestuia slabeste  odata ce este folosit intens in temperaturi ridicate, sau cand termometrul se apropie de 0 grade.

  Pentru ca lumea ma stie ca le am cu internetul (de parca e o tehnica sau o stiinta sa dai search pe Google)  am ca task (se poarta cuvintel cu iz corporate) sa caut magazine de aer conditionat. Asa am descoperit Climatico.ro un magazin ce ofera produse dar si servicii de montaj si intretinere.

  Rasfoind paginile site-ului am aflat ca sunt o firma de montaj aer conditionat acreditat. Treaba asta cu acreditarea este delicata si importanta, si habar nu aveam de ea. Mare si vasta e colectia legislativa in domeniul economic.

  Printre beneficiile pe care le-am remarcat pe site.

  – Modalitatile de livrare si plata sunt importante si sunt mentinute pe site in loc vizibil. Transportul produselor se face in Bucuresti-Ilfov si in tara, Mentionez ca pentru Ilfov-Bucuresti transportul este gratuit pentru o comanda de minim 500 de lei, si 20 de lei sub aceasta suma. In tara transportul se face cu o firma de curierat.

  – Livrarea se face in 24 de ore daca produsele sunt pe stoc, si daca sunt la cerere, livrarea se face in 48 de ore;

  – montaj specializat, consultanta tehnica inainte si post-achizitionare;

  – reduceri la vreme de canicula

  De mentionat ca am vazut ca am un paleta de servicii si unul de tip montaj aer conditionat de lux , o noutate pentru mine.

  montaj_lux_aer_conditionat_climatico_1_4

  Voi cum va racoriti vara?

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

 • Radu Plescan says:Reply
  June 14, 2018 at 11:39 am

  Interesant articolul Florina, te urmaresc de cand ai inceput si mi se pare ca esti o persoana excelenta.