• scoala de- improvizatie

  Scoala de improvizatie

  Ar putea suna similar cu scoala vietii, dar nu este! Scoala de improvizatie este spatiul unde teatru modern se imbina cu distractia, totul sub indrumarea actritei  Mihaela Sirbu, membra a primei trupe de improvizatie din Romania, lector univ. dr. la Catedra de Arta Actorului din cadrul UNATC.

  scoala de- improvizatie

  La Scoala de Improvizatie inveti sa iti stimulezi creativitatea pentru a face fata unor asa zise situatii dificile. Teatrul de improvizatie este o forma de act dramatic in care se folosesc tehnici de improvizatie teatrala pentru a crea dialoguri, scene, cintece sau povestiri.

  Suna interesant ca o astfel de petrecere a timpului liber. Pentru ca toti suntem actori in viata, Scoala de Improvizatie imi suna ca o alegere de calitate in a ma invata sa ma adaptez la situatii neprevazute. Creativitatea este o arma a oamenilor inteligenti.  Spun da, deoarece are legatura cu interactiunea sociala. Improvizatia pune accentul pe interactinea cu publicul. Asa voi sparge definitiv bariera timiditatii, reusind sa tin un discurs cu succes, fara sa-mi tremure coardele vocale. Cumva improvizatia vine mana in mana cu acele tehnici de public speaking. O da, de mult a trebuit sa-mi schimb maniera oratorica, si cuvintele pentru a ma plia  pe public, pentru a le da ce vor. Improvizatia m-a ajutat, atat cat o stapaneam atunci.

  Indicis, si nu stii cu se se mananca improvizatia?

  -talentul actoricesc te scapa din multe situatii neprevazute

  -sa gasesti o alta scuza mai buna, clasica J’ai oublie mon cahier a la maison, a expirat

  -te ajuta sa te  furisezi cu talent atunci cand ai mai multa nevoie (in cazul in care te nimeresti intr-un cerc de fiziceni,  si tu credeai ca Kirchhoff este un fotbalist).

  Spor la improvizat!

   

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>