• Targuri de Craciun in Bucuresti

  Intram in spiritul sarbatorilor inca din primele zile ale lui decembrie cu multe targuri de Craciun.

  Cel mai amplu targ se anunta Targul de Craciun Bucuresti amenajat in Piata Constitutiei,  anuntat a fi cel mai mare de pana acum. Luminitele s-au aprins iar casutele pline de bunatati vor fi deschise pana pe 26 decembrie.

  Opera Comica pentru Copii organizeaza ce-a de-a 2-a editie a targului Poveste de Craciun ce va avea portile deschise pana pe 12 ianuarie 2020. Toti copii sunt asteptati de Mos Craciun si elfii sai cu ateliere distractive, colinde, spectacole, casute cu bunatati si carusel.

  Pana pe 24 decembrie la Sun Plaza avem un Targ de Craciun ce arata altfel: 24 de standuri cu o varietate de cadouri. La AFI Cotroceni are loc cel mai Happy Christmas Market timp de 30 de zile pana pe 28 decembrie, cu decartiuni, bijuterii, gadget-uri.

  Intre 2 si 6 decembrie Muzeul Satului gazduieste Targul de cadouri de Mos Nicolae.In aceste zile muzuul organizeaza si o campanie umanitara cu sprijinul Parohiei „Buna Vestire” din Giurgiu. In cladirea muzeului de pe Kiseleff nr. 30, puteti lasa un cadou pentru copiii instituționalizati din 3 case de tip familial din judetul Giurgiu. Cadourile vor fi oferite in timpul serbari de vineri, 20 decembrie, ora 10:00, când copii vor veni la colindat.

  Pe 4 decembrie are loc Targul cartierului creativ de Craciun la the Institute, the Cafe pe strada Serban Voda. O expozitie a creatorilor locali: bijuterii, obiecte de ceramica, dulciuri si jucarii.

  Intre 6 si 8 decembrie in pavilionul B2 Romexpo are loc Festivalul Alandala, targul pentru copii. Va asteapta o zona expozitionala, food-court, concerte pentru copii, spectacole de magie, dar si tombole si concursuri pentru cei mici si mari.

  Intre 6 si 8 decembrie Muzeul taranului aduce mesteri mari la traditionalul Targ de Mos Nicolae.

  Pe 7 decembrie in parcul Oraselul Copiilor din sectorul 4, are loc evenimentul dedicat copiilor Intamplari magice la castel, cu ateliere, teatru de papusi, dulciuri, si povesti.

  In weekendul 7-8 decembrie ne asteapta preparate gourmet, obiecte vintage ale designerilor romani, toate adunata la Christmas Concept . Evenimentul are loc la faimosul Palat al Telefoanelor. Tot in acest weekend 100 de creatori din toata tara isi dau intalnire la Dichisar de Iarna la Impact Hub Timpuri Noi.

  Avem Chrismas Vintage Bazaar organizat de Second Yard Sale cu preturi accesibile pentru cele mai neasteptate cadouri haine pre-owned si noi, bijuterii vintage , accesorii hand-made, carti si decoratiuni.

  Concerte, design românesc și cadouri  la a 5-a ediție Alt.Craciun intre  7 si 22 decembrie 2019 la Mercato Comunale.Acces gratuit.

  Duminica Maison 13 organizeaza targul caritabil de iarna, Daruim si ajungem MARI. Intre 11.00 şi 18.00 la Maison 13 (strada Dumbrava Roșie nr. 2) veti gasi produsele hand-made ijuterii, decoratiuni, cosmetice, haine, dulciuri, toate in beneficiul copiilor dintr-un centru de plasament. Deasemenea vor organiza ateliere de confectionat accesorii si felicitari handmade, indiferent de varsta. Intrarea este libera.

  Pe 14 decembrie, la Targul de Craciun organizat de  Fundația Calea Victoriei veti gasi cadouri si delicatese culturale; targul este deschis intre orele 10.00 si 19.00, in locatia de pe strada C. A. Rosetti 47.

  Îți reamintim adresa: str. C. A. Rosetti 47, et. 1 (hartă).

  Intre 18 si 23 decembrie CreatiQ organizeaza targul de craciun cu produse handmadela Muzeul Taranului.

  Cautati un altfel de targ de Crăciun. Asociatia Veganilor din Romania organizeaza un targ 100% vegan: trei zile  cu cu alternative vegetale la preparatele traditionale de Craciun, cadouri vegane, o seară de stand-up comedy, proiecții cu lumini festive și, un concert de colinde.

  Pe 21-22 decembrie, la Maison 13 are loc Katun, targul din Ajun. Intrarea libera.

   

  Cadouri şi delicatese culturale

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>