• Festivalul ????????? 2022

  Unul dintre cele mai așteptate festivaluri de artă vizuală în aer liber din București, ????????? revine între ?? ?̧? ?? ????????? cu o ediţie dedicată în întregime artiştilor din România.
  Organizat de ?????̆??? ?????????, prin ??????̧?? ???????̆, ?̂???̆?̧?̆??̂??, ?????? ???̆???? ?? ????? – ??????? ???????? ?? ???????????? ???????̦??, ????????? ???? marchează închiderea proiectului „????̆?? ????ℎ??? – ???????̧??, ?????????̆ ??????̆”, care a oferit bucureştenilor o serie de weekenduri pietonale în mai multe zone din oraş, pe o perioadă de şase luni.
  310597713_3284372791888881_1592137001198626449_n
  Astfel, timp de trei zile, începând cu ora ??.??, ????????? animă ????? ?????????, ?̂???? ??????? ????̂? ?̧? ?????? ??????? ???̧?????, cu instalaţii artistice spectaculoase, proiecţii de video mapping, holograme, expoziţii şi instalaţii interactive.
  ????? ?? ?????? se alătură programului ????????? ???? cu un eveniment aniversar ce marchează împlinirea a ??? ?? ??? ?? ?? ??????????? ???????????? printr-un spectacol de video-mapping.
  Tema ediţiei Spotlight din acest an este intitulată Made in RO şi invită artiştii români să reimagineze oraşul prin intermediul new media. Spotlight transformă astfel un domeniu de nişă al artelor vizuale, arta multimedia, într-un instrument de conectare a locuitorilor la oraşul în care trăiesc. După cinci ediţii care au prezentat un mix de creaţii internaţionale şi creaţii ale artiştilor locali, Spotlight prezintă în 2022 cele mai recente proiecte de new media din România, proiecte cu participări la festivalurile internaţionale de profil.
  Pe Calea Victoriei, programul Spotlight începe la ora 19.00 şi invită bucureştenii să descopere locuri emblematice din Bucureşti transformate de proiecţii video-mapping, precum Cercul Militar Naţional și Teatrul Odeon.
  Statuia lui Mihai Eminescu din parcul Ateneului Român şi statuia ecvestră a lui Carol I din Piaţa Revoluţiei prind viaţă printr-un spectacol de lumini şi sunet în ambele seri de festival.
  Spectacolele sunt create de MONUMENT for în cadrul programului Statui Vii ce îşi propune să valorizeze monumente emblematice ale oraşului printr-o serie de reactivări artistice.
   Traseul festivalului de pe Calea Victoriei, de la Ateneul Român până la Cercul Militar Naţional, este activat de holograme, instalaţii şi expoziţii interactive.
  Un eveniment nelipsit de la ediţiile anterioare Spotlight, instalaţia Discoballs revine şi în acest an în faţa magazinului Muzica unde ????? ?????? ??, partenerul media al Spotlight 2022, va mixa muzică în toate cele trei zile de festival.
  În ultima seară a festivalului, Arcul de Triumf se alătură ediției Spotlight din acest an și marchează împlinirea a 100 de ani de la inaugurarea monumentului cu un moment special creat de MONUMENT for, în calitate de partener instituțional. Evenimentul dedicat Centenarului Arcului de Triumf va transforma exteriorul monumentului într-un spectacol de video-mapping completat, la interior, de o expoziție tematică legată de istoria vremii și un performance menit să creeze un itinerar istoric emoționant.
  Programul Spotlight începe, în fiecare zi de festival, de la ora 19.00 și se încheie la ora 23.00. Detalii despre program și instalațiile participante la Spotlight 2022 vor fi disponibile pe arcub.ro și spotlightfestival.ro.
  ?????? ????????? – ????????? ????????????? ????? ????????
  Spotlight – Bucharest International Light Festival se află la a şasea ediție și este unul dintre evenimentele bucureștene care strânge anual peste 150.000 de spectatori în trei zile de festival.
  Proiect organizat de ?????̆??? ?????????, ???? ??????̧?? ???????̆, ?̂???̆?̧?̆??̂??, ?????? ???̆???? ?? ????? – ??????? ???????? ?? ???????????? ???????̦??.
  Partener instituțional: ???????? ??? – ??????̦?? ????????̆ ?? ???????????̆ ????????????̆ ?̦? ????????? ?? ??? ??????
  Partener principal: ????????
  Parteneri media principal: ?????? ??

  Parteneri media: ???????̦?? ??, ????????.??, ?????????.??, ??? ??

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>