• 2018 pe cai mari

    In 2018 voi zburda pe cai mari, fara sa imi fie frica ca o sa cad.

    Nu cred in schimbari bruste si radicale, si vad transformarea ca pe un zid in care fiecare efort zilnic reprezinta o caramida in construirea unui zid puternic si stabil, EU.

    Anul 2018 va trebuie sa continue nebunia anilor trecuti, sa fiu eu insumi, sa nu renunt, sa merg mai departe, sa-i zic minti mele da, atunci cand cand corpul zice nu.

    Totul trebuie sa fie ca un minge in echilibru, in care fiecare felie se intrepatrunde si colaboreaza cu celelalte. Mintea, corpul si sufletul trebuiesc hranite in aceiasi masura, pentru un maxim de energie pe tot parcurs anului.

    Din prima zi din an am abordat  un nou exercitiu fizic folosind un aparat mic de fitness pentru brate. E mic, roz, arata ca o bata, dar doar 5 minute pe zi, si ma asteapta rezultate exceptionale.

    Miscarea in aer liber e cea mai buna, asa ca mi-am pus in cap sa fac o drumetie prin podisul Casimcei, de-a lungul Cheilor Dobrogei. Traseul nu e lung, aproximativ 16km pe zona de ses, dar pentru mine reprezinta o provocare.Cu muzica in surdina,  ma antrenez pentru a-mi depasii limitele.

    Cum eforul fizic intens nu merge pe stomacul gol, trebuie sa mai diversific capitolul nutritie. In general mananc sanatos, cu mici excapade calorice, dar simt nevoia unei diversificari, unui imprumut culinar din bucataria altor culturi. Poate sa experimentez mai multe retete, sa gatesc in casa mai mult, sa descopar retete vegetariene in care joaca condimentelor ma ajuta sa dau gust mancarurilor fara carne.

    In fiecare an incerc ceva nou, asa ca deja am facut o lista cu activitati creative care sa-mi puna imaginatia la incercare. Nici nu stiu ce sa aleg: ateliere de pictura mandale, cum sa-ti construiesti propriul terariu, cum sa te rotesti in pas de vals fara sa-ti calci partenerul in picioare.

    Pentru ca si fitnesull mintal este o prioritate lista cartilor ce trebuiesc citite in 2018 este pregatita; un numar de 17 carti ateapta sa fie absorbite: psihologie, carte spirituala si carte motivationala, un cocktail de cuvinte care imi vor tine  mintea treaza.

    Spiritualitatea moderna ZEn spune asa: esti ceea ce mananci, inseamnand ca daca mananci burgeri, in timp o sa arati ca un burger. Mai in gluma, mai in serios, ceea ce mancam ne influenteaza starea zilei. Nutritia este importanta pentru ca sanatos nu inseamna neaparat slab sau gras, ci echilibrat, bine hranit si odignit.

    Limitless, programul de remodelare corporala cu cea mai mare rata de success, lansează Reset by Limitless, un program in care primesti online tot ce iti este necesar pentru a-ți remodela corpul, iar timpul nu mai reprezinta o scuza. La finalul celor trei luni  poti fi propriul tau nutritionist, pentru ca tu stii cei mai bine pentru tine.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

  • Ciprian Dragne says:Reply
    February 16, 2018 at 8:58 pm

    Invitatie la concert
    Pentru un zâmbet si ceva in plus:
    De Dragobete un nou videoclip nou-nout:
    https://youtu.be/ui84QR-nHNw
    Nikos Vertis 15-16 Martie 2018
    🙂
    Ciprian