• asociatia-salveaza-o-inima

  Ajuta o inima sa-l intalneasca pe Mos Craciun

  Sunetul Craciunului trezeste emotii, adancite in noi de graba rutinei zilnice. Ne vedem de iuresul treburilor zilnice, care vin necontenit si parca nu mai pleaca.

  In zabava clipelor de odihna, imi incant sufletul de copil cu animatii ispirate de fascinanta lume a animalelor.  Puteti spune comerciala, dar aceasta reclama, numita generic Ursul si iepurele #The bear and the hare, ne aminteste ca tot timpul putem fi partasi la miracole.

  Pentru ca prietenul sau ursul mereu adormea, atunci cand primii fulgi de nea decorau natura, iepurele decide ca trebuie sa-si ajute prietenul sa fie treaz de Craciun.  Asa ca-i faca cadou un ceas care sa-l trezeasca in momentul cand toate animalele padurii aprind bradul, ce se inalta meeu falnic deasupra linistii din noaptea de Ajun.

  Campania umanitara lansata in aceasta luna pentru a-i oferi sansa lui Cristian vrea sa-l intalneasca pe Mos Craciun, e despre oameni, prietenie, si faptul ca noi putem crea impreuna un univers mai bun.

  asociatia-salveaza-o-inima

   

  Asociatia Salveaza o inima lanseaza o campanie de ajutor umanitar pentru cazul lui Cristian, o initiativa care se va incheia cu succes, ca multe proiecte de suflet create de o mana de oameni, cu suflet mare.

  Cum poti ajuta: Trimite un SMS la 8832 cu textul CRISTIAN si donezi 2 Euro, si Cristian  are sansa sa traiasca Craciunul.

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>