• Mai mult de 10 aplicatii de stat acasa

  Pentru ca nu ai cum sa te plictisesti si sunt tot felul de metode prin care poti sa socializezi fara sa iesi din casa, am scris mai jos cateva aplicatii de luat in seama, cateva avand deja la activ milioane de utilizatori, altele acum prin viata.

  Pe langa arhicunoscutele Skype, What’sup Si Microsoft teams care te ajuta sa tii legatura cu prieteni, familie si colegii de la locul de munca, sunt cateva aplicatii mai putin cunoscute care isi fac treaba.

  Avem Zoom, Hangouts Meet si Google classroom pentru videoconferinte si cursuri online, TikTok cand ti-au iesit in sfarsit clatitele si vrei sa afle toata lumea, sau cum faci sport acasa in fiecare dimineata.

  Vrei sa fai o petrecere online? Houseparty este o retea de socializare dezvoltata in 2016, dar care acum e pe val, pentru ca permite o conexiune video multipla, ce permite conectarea si doconectarea rapida cu grupul tau de prieteni, fara a mai apasa butonul de accept/decline call.

  Pasionatii de jocuri video se intalnesc pe Discord, applicatia de social-gaming unde pot socializa in liniste, si simula jocurile cu prietenii de pe canapea .

  Daca te-a apucat nostalgia si vrei sa scormonesti prin trecut, am gasit o aplicatia care isi cauta prin gene, numita Gradient : DNA Ancestry. Iti faci un selfie, si pe baza trasaturile identificate in poza, isi calculeaza originele. Aplicatia poate fi instalata gratuit, dar se percepe o taxa atunci cand primesti rezultatele. Daca tot va decideti sa dati un ban, as recomanda un selfie fara machiaj, ca sa nu dea peste cap rezultatele.

  Te simti creativ? Incearca Mobizen,aplicatia gratuita ce te ajuta sa inregistreazi si editeazi jocuri, si continut video video.

  Poti invata o limba straina, doar acordand 90 de minute pe zi, timp de 2 saptamani. Sunt 10 de aplicatii, cele mai cunoscute Mondly, Busuu, Babbel, Duolingo, Memerise ce te ajuta sa inveti 100 de limbi straine de la islandeza pana la misteriosa klingoniana.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>