• 10MICATZOPAIALA

  Vineri 15 mai incepe marea topaiala, provocare ce dureaza pana pe 1 iunie, de ziua copilului. Intră în provocarea #10micaTZOPĂIALĂ și contribuie la educația a peste 80 de copii din familii vulnerabile de care se îngrijește Fundația Inovații Sociale Regina Maria.

  KV_SmartRaces.ro_

  sursa: smartraces.ro

  #10micaTzopăială este challenge-ul sportiv caritabil al Funadației Inovații Sociale regina Maria, cunoscut în anii precedenți ca Marea Tzopăială, care promovează sportul si viață sănătoasă și care își propune de la an la an să strângă fondurile necesare funcționării Centrelor sale Educaționale.

  Începând cu anul trecut, #24micaTzopăială s-a desfășurat în mediul online, unde a înregistrat o vizibilitate deosebită, numai pe canalul TikTok înregistrându-se peste 24 milioane de vizionări.

  Și pentru că fundația împlinește anul acesta 10 ani de activitate în slujba celor defavorizați, challenge-urile sportive de anul acesta vor fi lua numele de #10micaTZOPĂIALĂ.

  În luna martie a acestui an, a fost deschis un nou centru after-school, Centrul Educațional Corbeanca, care oferă sprijin după școală unui număr de 20 de copii. Se estimează ca până la finalul anului să se mai alăture un număr de peste 65 de copii din familii vulnerabile. Provocarea poate fi  sustinuta prin alergat dar si sarituri cu coarda, joc ce ne aminteste de copilarie.

  ACCEPTA PROVOCAREA!  #10MICATZOPAIALA #SARIMPENTRUEDUCATIE

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>