• #15ksmiles CHALLENGE

  Pe 10 octombrie am sarbatorit sanatatea emotionala:  Ziua Mondiala a Sanatatii Mintale. In Romania s-a lansat campania #15ksmiles CHALLENGE, in vederea strângerii sumei de 15.000 de euro pentru a asigura continuarea serviciilor de suport psiho-emoțional, gratuit, prin intermediul helpline-ului depreHUB.Tu alergi, ei isi recapata zâmbetul. Ei: prieteni, cunoscuti, vecini despre care nu stiai, dar care sufera in tacere. despreHUB est primul hub antidepresie din Romania.

  Cover-15ksmiles-CHALLENGE-depreHUB

   

  Evenimentul de anul acesta s-a lansat sub sloganul:  „Tu alergi, ei isi recapata zambetul.”  Scopul acestei campanii  #15ksmiles CHALLENGE  isi  propune ca alte 15.000 de persoane sa poata primi in continuare suport psiho-emotional gratuit pentru atacuri de panică, anxietate și depresie, prin intermediul helpline-ului depreHUB 0374.456.420, accesibil 24/7.
  15.000 kilometri. 
  450.000 minute de suport psiho-emoțional.

  https://ro.runningheroes.com/ro/challenges/details/20-10-15ksmiles-challenge

   

  Viața este o cursă. Zi de zi alergăm pentru diferite motive – pentru bani, succes, pentru a ajunge la job, pentru a arde calorii – și cursa niciodată nu ia sfârșit.

  Cum ar fi dacă, de data aceasta, destinația finală ar fi… ZÂMBETUL?! Zâmbetul celor cărora depresia le-a furat bucuria și motivația, energia și autostima, curajul și… întreaga viață.

  Peste 1.9 milioane de români suferă de depresie. 1 persoană își ia viața la fiecare 40 de secunde.
  Tu poți alerga pentru ca ei să fie auziți și ascultați.

  Înscrie-te la #15ksmiles CHALLENGE, aleargă și spune-le apoi prietenilor să doneze 1 euro pentru fiecare km parcurs de tine! 
  Cu ajutorul comunitatii helpline-ului depreHUB va putea oferi in continuare consiliere telefonică gratuită pentru cei care se confruntă cu depresie, anxietate, atacuri de panică. Fără ajutorul nostru imediat, acești oameni pot recurge la gesturi radicale, inclusiv la a-și pune capăt zilelor.

  Perioada campaniei : 10.10.2020, ora 00:01 pana pe 31.10.2020, ora 23:59

  Obiectiv: 15 000 km 

  Intra in aplicatia running heroes, inscrie-te in provocarea 15kmsmiles challenge, aduna cati mai multi kilometrii. Poti alerga oriunde, oricand, neaparat incracand rezultatele obinute n aplicatie, necesar pentru contorizarea km parcursi, dar si pentru validarea premiilor in caz de castig.

  Chiar daca nu esti castigator al provocarii 15km challenge, fiecare km parcurs iti aduce 10 puncte in aplicatie, cei vei putea folosi pentru a debloca oferte si a castiga premii.

   sursa: https://deprehub.ro/15ksmiles-challenge/

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>