• 2014 Anul Schimbarii in Bine

  Primele saptamani din an aduc cu sine mari schimbari, atat pentru noi, cat si pentru cei din jurul nostru.Iar Activia a declarat 2014  anul schimbarii in bine. Cum putem schimba lumea, daca nu ne tranformam noi in fiinta idealurilor noastre.

  Femeile simt nevoia unor imbunatatiri permanente, fie a stilului vstimentar, a locului de munca, a alimentatiei. Conform unui studiu de piata recent peste 97% dintre femeile globului  simt nevoia unei schimbari pozitive in viata. Si cea mai buna schimbare vine din obiceiurile zilnice. Caci starea de bine vine intotdeauna din interiorul nostru.

  Mihaelei Radulescu, reprezentanta a brandului Activia, numita si Maestra Stării de Bine Activia,  este o sursa nesfarsita de inspiratie pentru optimism si buna dispozitie. Startul Campaniei 2014  anul schimbarii in bine a inceput cu vizita Mihaielei Radulescu la fabrica Danone din Bucuresti. Aici s-a intanit cu angajatii companiei, a gustat produsele iesite proaspate din fabrica, si a experimentat pentru o scurta vreme cum e sa faci parte din familia Danone.

  unnamed

  Incepand cu ora 18:00 ne-am intalnit cu Mihaiela Radulescu la Skybar pentru afla de la ea impresii despre vizita la fabrica dar si sfaturi pentru o viata mai buna. Ne-a povestit trucuri de frumusete, retete simple si sanatoase, si secretele siluetei sale. Ea consumauma fructe, legume, dar si gustari simple: paine prajitura,  salate, peste, si mult iaurti, nefiind o fana a combinatiilor, prefarand doar iaurtul cu cereala. Prefera iaurtul asa bun, simplu, si nu  se fereste de grasimile din iaurt si smantana.

   image001

  Am participat si la un concurs ad-hoc ce avea ca premii 6 vouchere pentru Seminarul Starii de bine organizat de Activia, si sustinut de doamna Radulescu. Primele persoane care adresau  intrebare primeau voucherul. Am spart gheata si am aruncat prima intrebare: daca indulceste iaurtul? Raspunsul a fost negativ si am primit si completari: prefera o alimentatie cu un consum redus de zahar, dar mai face exceptii la amandine. Si  cafeaua o indulceste cu miere. Super. Asa fac si eu.

  Invitatie Seminarul Starii de Bine

  La sfarsitul evenimentul Activia a pregatit surprize pentru toti jurnalistii si bloggerii prezenti: iaurturi Activia, cartea semnata de M. Radulecu Despre lucruri simple, si bratara starii de bine.

  cutie bratara stare de bine activia

  Bratara starii de bine poate fi considerata  un talisman care sa ne aminteasca mereu de drumul pe care mergem, sa nu renuntam usor, si sa fim constienti ca sacrificiile de azi, sunt beneficiile de maine.

  bratara stare de bine activia

  Bratarile sunt impletite din material textic, si au toate sunt o combinatie de  verde cu negru si alb,  mixt inspirat de culorile brandului Activia. Bratara mea e roz. Ce e al meu, e pus deoparte.

  Am plecat de la lansare cu o stimulare semnificativa asupra starii mele de spirit, si cu o dorinta mare de schimbare.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

 • Mara says:Reply
  March 29, 2014 at 1:32 pm

  Frumoasa asociere a Mihaelei cu marca Danone. Am vazut-o mereu ca pe o femeie inteligenta si vad ca de data asta s-a asociat cu o marca de top a iaurturilor din Romania. Si eu consum Danone si sunt bucuroasa ca una din vedetele mele preferate este de acum imaginea iaurtului preferat.