• 31 de placeri Cremosso in luna martie

  Cremesso te invita in lumea placerilor nevinovate cu un nou concurs ”31 de placeri Cremosso”.

  Vrei cat mai multe haine? Ce zici de o experienta completa alaturi de un stilist, poate o pereche de pantofi asa cu iti doresti sau o bijuterie personalizata. Te-ai saturat sa fii soferul in fiecare zi? Poti castiga o zi cu sofer personal intr-o masina de lux.

  Adori calatoriile? Castiga un city-break la Milano, sau bucura-te de relaxare in singurul chalet de lux din Romania: Hadar Chalet localizata in mirifica regiune Gura Siriului, sau un weekend la castel.

  Daca esti  gurmanda astepata-te la o experienta culinara inedita marca WeDine, o cina la inaltime, sau o seara la Nuba, sau descopera arome noi cu o degustare de vinuri selecte.

  Esti un spirit rebel si adori muzica: alege sa participi la un festival muzical sau incepe un curs de Yoga.

  Sau pur si simplu relaxeaza-te citind ceea ce-ti place, sau alege sa simti puterea apei la cel mai mare centru spa din Romania.

  Iti place mereu sa inveti lucruri noi, atunci e pentru tine un curs de gatit, o sesiune de cursuri de salsa sau tango, un curs de design interior, sau un curs de machiaj sustinut cu un make-up artist profesionist.

  Te tenteaza? Participa la concurs si alege una dintre cele 31 de placeri Cremosso. Te provoc sa alegi ceva frumos pentru tine.
  Cremosso invita toate femeile sa savureze orice iaurt din gama Cremosso in perioada 4 martie – 3 aprilie 2016, sa aleaga una dintre cele 31 de plăceri de pe site-ul www.cremosso.ro/31deplaceri/ si sa se inscrie in concurs pe baza bonului de cumparaturi.

   

  Noul Cremosso Caramel Sarat

  cremesso-caramel sarat

  Iar pentru un plus si mai mare de placere, Danone a lansat un Cremosso Caramel Sarat, cu un gust fin si provocator, care trece subtil de la dulce la sarat si ofera momente de alint, cu senzatii rafinate si placerea gustului la intensitate maxima.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>