• 5K ADA Virtual Challenge

  Mergi, alearga, bucura-te de fiecare pas in aer liber. 2021 inseamna 100 de ani de la descoperirea insulinei, moment ce a salvat si inca salveaza vieti. 5K ADA Virtual challenge este o manifestare pentru un stil de viata sanatos. Incepand de astazi 25 iunie timp de 3 zile, oameni din intreaga lume alearga sau merg 5km printr-un cros ce promoveaza sanatatea.
  601ac0740bc6c
  sursa: https://www.facebook.com/5kada
  Editia de anul acesta ce are o durata de trei zile, de vineri 25 iunie pana duminica 27 iunie este cu totul speciala,  sarbatorind  100 de ani de la descoperirea insulinei. Organizat de Asociatia Americana de prevenire a Diabetului, fiind sponsorizat de Novo Nordisk o campanie farmaceutica cu sediul in Danemarca, lider mondial in prevenirea si tratarea diabetului si a bolilor asociate, aceasta activitate de conștientizare a bolii oferă participanților posibilitatea de a sensibiliza publicul cu privire la importanța unui stil de viață sănătos.

  Evenimentul  reuneste oameni din intreaga lume  pentru a sublinia necesitatea unei activități fizice sporite pentru a ajuta la prevenirea diabetului și a complicațiilor diabetului. In 2020, s-au inscris aproximativ 4.100 de persoane din 89 de țări. Pentru editia de anul acesta sau inscris 17000 de participanti din 159 de tari.

  Si eu m-am inscris gratuit la acest cros pe linkul evenimentului de pe platforma raceroster:
  https://raceroster.com/…/5k-at-ada-virtual-challenge-2021
  Mai multe detalii se gasesc si pe aplicatia dedicata evenimentului 5K@ADA app, disponibila in app store si google play.
  #ADA2021
  #DiabetesAwareness
  #ChangingDiabetes
  #5KADA

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>