• A darui inseamna a primi

  E mare forfota sub fulgii de zapada. Zilele fastuoase ale Craciunului s-au scurs ca apele Bistritei dezghetate. Dintr-un motiv de bucurie a Nasterii Domnului si a venirii Mosului cu sacul de cadouri pentu copii cuminti, Sarbatoarea Craciunului a devenit stress, oboseala, si depresie.

  Sa vedem in fiecare zi a partea plina a paharului cu apa este greu. Bunatatea nu inseamna a darui doar de Craciun, la aniversari, ci sa descoperim frumusetea cadoului in fiecare zi, fara un motiv anume. A darui inseamna a primi: un zambet, o imbratisare, o sclipire a unei prietenii pastrate in suflet. Sa lasam ipocrizia la o parte si sa recunoastem: toti ne asteptam la cadouri in perioada Sarbatorilor de iarna. Dar ce poate fi mai frumos ca un cadou neasptat intr-o zi ploioasa de mai.

  Cadourile ne fac sa vedem partea frumoasa a vietii, ne fac sa ne simtim importati pentru ceilalti. Eu aleg cu grija un cadou, si tin cont de preferinte. Sunt de parere ca aunci cand alegi cuiva un cadou se reflecta cat de bine il cunosti, demonstrand din grija ta pentru persoana respectiva.

  E atat de simplu. Daca ai un prieten gurmand, nu inseamna ca trebuie sa faci o comanda la catering pentru a-i face o mare bucurie, desi cred ca i-ar placea :). Gurmanzii tin cont si de ambianta mancarii, vase, fete de masa, asa ca un set de tacamuri i-ar face placere. Adora vinurile scumpe, iar Chile ti se pare prea departe. Poti sa-i daruiesti un desfacator personalizat. E cititor inrait cu o biblioteca atat de mare, incat nici el nu mai stie cate carti are? ai vrea sa-i daruiesti o carte, dar te gandesti ca poate o are? simplu: o coperta de carte, un semn de arte cu totul special, pau un bookbag il/o poate ajuta.

  Cand e vorba de cadouri nu caut zile si nopti cadoul perfect pentru ca nu exista; aleg lucruri simple, de efect, care conteaza. Daruind primesti, poate nu de la aceiasi persoana, si nu in aceiasi zi. Cumva lucrurile sunt cu dus si intors. Daruieste din inima, si vei primi la randul tau un cadou neasteptat atunci cand vei avea cea mai mare nevoie.

  Bucuresti, 12.12.2014: Retailerul de electronice si electrocasnice DOMO lanseaza campania de imagine “Lucrurile bune se întapla in fiecare zi”, provocandu-ne pe fiecare dintre noi sa cautam lucrurile bune care au loc in fiecare zi.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>