• afis-SkyRun_update

  ALEARGA, SUSTINE SI BUCURA-TE DE ATMOSFERA SKYRUN!

  Pasionat de alergat pe scari? Refuzi o plimbare cu liftul pana la etajul 34 ?

  afis-SkyRun_update

   

  Alege competitia SkRun ce te duce la punctul cel mai inalt din Bucuresti: cladirea SkyTower, de unde vulturii privesc cu alti ochi capitala.

  In acest an se sarbatoresc trei editii de colectie Bucharest SkyTower, eveniment ce va avea loc timp de doua zile 23 si 24 Januarie. Noutatea de anul acesta este cursa stafeta 24 Challenge.

  Eu am participat anul trecut si a fost o experienta inedita. M-am intalnit cu oameni activi, am cunoscut altii noi, am avut ocazia sa privesc orasul de sus, accesul in cladirea SkyTower fiind restrictionat in restul zilelor (practic e o cladire de birouri si nu obiectiv turistic). Am avut pana la etajul 34 si am primit medalia cutezatorilor.

  Sfaturi pentru cei care vor sa incerce:

  -sa se odihneasca noaptea de dinaintea competitiei

  -sa aiba la ei gustari sanatoase si nutritive care sa nu pice greu: batoane cu fibre, nucu, seminte

  -hidratarea e importanta: apa sau vitamine solubile care sa ti dea un impuls in timpul zborului pe scari, caci e o competitie de alergat pe scari, nu de pasi marunti.

   

  Pe 23-24 ianuarie 2016, SkyTower şi Raiffeisen Property International (organizatori şi gazde), Raiffeisen Bank (partener principal) şi smartatletic (partener organizare), alaturi de prieteni si sustinatori – vor da startul editiei aniversare SkyRun, de data aceasta patru asocitaii beneficind la linia de start: HOSPICE Casa Sperantei, Mia’s Children, Asociatia Mai Mult Verde si World Vision Romania.

  Pe scurt programul:

  Sambata:,23 ianuarie: o cursa contratimp, de alergare, pe scari; 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune; si startul 24 Challenge.

  Duminica: 24 ianuarie: va continua 24 Challenge sau competitia stafeta de 24 ore.

  -patru echipe a cate 6  vor alerga timp de 24 de ore pe scari;

  -fiecare echipa va reprezenta câte un ONG din cele 4 participante la eveniment; practic vor face parte şi din echipa Fundraiseri VIP;

  -la final, echipa care va contoriza cele mai multe urcari va fi desemnată castigatoare

  Fiecare persoană care va participa la SKYRUN va contribui la susţinerea celor patru cauze ale evenimentului: 24% din taxa de participare la individuali 50% din valoarea taxei de la înscrierea corporate va merge catre cauza si asociatia pe care a ales sa o sustina.

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>