• am jucat free the ocean

   

  Free the ocean este un click to clean game-raspunzi la intrebari despre viata oceanelor intr-un joc de tip trivia, si participi virtual la curatenia oceanelor.

  56165196_1250899695061733_6171476934694797312_n

  sursa: www.freetheocean.com

  Mi-am facut cont gratuit si poti selecta optiunea sa primesti zilnic cate o notificare pentru  a raspunde la intrebarea zilei. Continutul este in limba engleza, si fie ca raspund sau nu corect la intrebarea zilei, un deseu de plastic este eliminat din ocean. Intrebarile sunt legate de viata ocenelor.  Pe site sunt afisate si raspunsurile la intrebarile din zilele trecute, pentru a ne imbogati cunostintele despre natura.

  Din cont pot vedea locul meu in clasament, cate deseuri am eliminat din ocean. Momentan sunt incepatoare avand ratingul de  starfish.

  Pentru a ajuta la finantarea acestui site, integrat exista si un e-shop cu produse sustenabile, iar pentru fiecare produs achizitionat, 10 deseuri din plastic vor fi eliminate din oceanele lumii.

  Ziua de 25 mai este marcata drept International Plastic Free Day sau Ziua Fara Plastic. O initiativa marca Free the Ocean. Pentru  o zi macar sa incercam sa nu folosim plastic si nici sa generam deseuri de plastic.

  Joaca-te si fa parte din #clicktocleanmovement.

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>