• 12 aplicatii fitness in voga

  Pentru ca trebuie sa #stam acasa am facut o selectie a unor aplicatii de fitness, topul fiind ales personal, criiteriul fiind accesibilitatatea si functionalitatile prenium importante pentru mine, apoi in functie de numarul de descarcari si popularitatea in randul utilizatorilor:

   

  1 Home Workout for Women – Female Fitness este recent lansata, laudandu-se a fi un instructor personal la tine acasa, datorita animatiilor 3d si a instructiunilor transmise in format video. Practic aduci sala de fitness la tine acasa. Aplicatia permite crearea unui plan de fitness flexibil in functie de nevoi, primesti notificari pe telefon daca portia de miscare nu este realizata, totul sincronizand-se prin Google Fit.

  2 Votata cea mai buna applicatie de fitness in 2019, Fitify este cea mai populara aplicatia pentru ca o poti folosi si fara conexiune la internet, cerand cel putin 15 minute de exercitiu pe zi in compania antrenorului digital. Aplicatia are si o optiune basic care este gratuita.

  3. Hit and Cardio Workout by  FITIFY este aplicatia destinata exclusiv excercitiilor de tip cardio care stimuleaza arderile de grasimi. Veti gasi 90 de tipuri de exerciti impartite in 4 tipuri de antrenamente:  Joint Friendly – exercitii cardio de intensitate scazuta,  Plyometric Jumps-set de exercitii tip sarituri in aer pentru stimulareea metabolosimului, light cardio si antrenament hight intensity cardio (HIIT).
  4 Cea mai folosita aplicatie pentru antrenamentul pilates este Pilatesology.  Ofera access la peste 1400 de clipuri video, clase de pilates in functie de nivel, sesiuni ale unor instructori renumiti pe plan mondial, nefiind necesara conexiunea permanenta la internet.  Perioada de trial este de 14 zile, apoi costul aplicatiei ar fi de 19.99$ lunar.

  5 BodBot se recomanda a fi antrenorul de fitnesss digital axat pe stiinta muschilor; te poti antrena inteligent in functie de nevoile tale si de cat timp poti acorda pe zi.

  6.Tabata HIIT. Filozia din spatele aplicatiie este: Antreneaza-te acasa, iar cele 4 minute de forta inlocuind 1 h de antrenament fitess obisnuit. Aplicatia masoara caloriiile, trimite notificari si creaza statistici pentru a masura progresul. Mai multe detalii gasiti pe pagina lor de facebook.com/AxiomRun/.

  7.BestFit ofera planuri individualizate bazate pe stinta; echipa din spatele aplicatiei lucreaza in stransa coloborare cu KIT (Fitness Center of the Karlsruhe Institute of Technology din Germania) , pentru ca sportul in sine este o provocare, dar si o stiinta.

  8 In lumea Gymondo principilile sunt  ariateta si distractia din a incerca lucruri noi. Recomandarea specialistilor este de minim 20  de minute pe zi de exercitii diverse de la antrenamente cardio, ridicare greutati si posturi yoga si pillatespentru a te mentine in forma. Aplicatia are o varianta gratuita, da si una premium cu programe personalizate de la instructori de fitness certificati plus planuri de nutritie si retete sanatoase usor de preparat.

   Marile branduri ale echipamantelor sportive prezinta lumii aplicatii de top ce ne tin in miscare:
  9 Decathlon Coach – vine cu sesiuni de training pentru tonifiere, scadere in greutate, relaxare prin pilates. Din casa ne putem chiar pregatati pentru un cros sau maraton, sau daca ne este dor sa lumea de afara sau pur si simplu ne pregatim  muschii pentru viitor, putem simula antrenamentul pentru activiatatile outdoir preferat precum mountain biking sau nordic walking.

  10 Nike Training Club anunta access la liber la varianta premium cu programe lunare de fitness sustinute de instructori, plan personalizat de nutritie si welness,  tinute de instructori fitness de marca sustinut de brandul Nike.

  11 adidas Training by Runtastic este o plicatie optimizata pentru antrenament indoor sau si outdoor, cu videouri calitate 180HD; aplicatia vine cu varianta free, dar are si optiunea premium pentru acess la o serie de sesiuni de antrenament personalizate.
  12 PUMATRAC  este o aplicatia de fitness ce poate fi folosita ca applicatia tracker pentru orice activitate, precum alergatul pe banda,  pilates, sau jocuri, doar prin simpla conexiune cu smartwatch-ul android, dar si prin sincronizare cu Google Fit.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>