• Aprilie se misca

  Aprilie se misca

  17523688_10154240268566666_904946327193858096_n
  Poster eveniment Targul Taranului

   

  Pe 2 aprilie avem o noua editie UNIQA Asigurari Bucharest 10K & Family Run

  Data de 9 aprilie vine cu ASE Student Run, un cros creat de studenti pentru toti. Inscrieri pe site-ul oficial studentrun.ase.ro gratuit.

  O pata de culoare pe 22 April. Incepe The Color Run Dream Tour Bucuresti powered by DERO; startul distractiei in culori la Piata Constitutiei.

  Pe 23 aprilie are loc crosul Bucharest International 10K; Creat la initiativa campioanei olimpice de maraton Constantina Dita, Bucharest International 10K este cea mai frumoasa cursa de sosea din Romania.

  Data de 23 Aprilie aduce Baneasa Spring Trail Run; a editia de primavara Baneasa Trail Run, powered by Baneasa Shopping City si sponsorizata de INTERSPORT Romania. Doua trasee circuit care strabat padurea in lung si in lat: traseul de cros 10,5 kilometri si traseul de semimaraton de 21 kilometri.

   

  Targuri de Florii:

  De Florii, “flori de mină” la Muzeul Național de Geologie, intre 7 si 9 Aprilie

  Targul de Florii pe 7, 8 si 9 Aprilie la Muzeul Taranului

  Traditii si Flori de Sarbatori,  intre 7 si 17 Aprilie in Piata Constittiei. Afisul evenimentului anunta concerte chiar si in zilele de Pasti, bucate traditionale, zonă culinară, ateliere pentru copii, carusel și trenulet.

  Pe 8 si 9 aprilie,  evenimentul cultural “Vin Floriile cu soare şi soarele cu Florii”, la Muzeul Satului

  Concursul National de Aranjamente Florale, editia a VIII-am Corganizat de catre Ambasada Olandei la Bucuresti si Business Development Group. Anul acesta concursul va avea loc pe 27 aprilie 2017, la Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti, sala Le Diplomate.  Pentru informatii suplimentare contactati Business Development Group pe e-mail: concurs@bdgroup.ro sau la tel: 021 3179871.

   

  Orasul invata:

  21 Aprilie vine cu editia de primavara Bucharest Fashion Week la Ambasad’Or Events & Leisure  Otopeni

  Intre 21 si 23 Aprilie are loc Startup Weekend Bucharest laTechHub

  Pe 22 Aprilie Muzeul National de Geologie organizeaza Ziua porţilor deschise cu ocazia Zilei Pamantului. In aceasta zi  accesul in muzeu este gratuit; tururile ghidate vor avea loc intre 11 si 15.00, pe  paza de programare, numai pentru grupuri de minim 10 vizitatori, maxim 25 de vizitatori.

  23 Aprilie vine cu cel mai mare schimb de carti. In parcul Coltea de la ora 20.00 incepe Noaptea Cartilor Deschise.  Donezi o carte, si primesti una noua de la editura Litera. Cartile donate for fi daruite unor biblioteci scolare, iar  cartea însemnată cu logo-ul Noaptea Cartilor Deschise, va fi biletul tau de intrare la Observatorul Astronomic.

  Pe 27 Aprilie are loc conferinta Smart Girls organizata de IBM si Girls Who Code Romania. Evenimentul este destinat doamnelor/domnișoarelor interesate să descopere mai multe despre lumea IT.

   

  Evenimente financiare:

  7 Aprilie primul eveniment Tech Festival #INGLovesIT: Big Data, Cyber Security, DevOps and Microservices. Inscrierea este gratuita, dar locurile sunt limitate: https://www.ing-events.com/inglovesit/register/

  Pe 21, 22 si 23 aprilie are loc conferinta New Business Culture in the Balkans; evenimentul aduce impreuna tineri antreprenori din: Bulgaria, Croatia, Moldova, Romania, Serbia, Turcia, si Ucraina,  by Junior Chamber International.

  Intre 28-30 Aprilie incepe Money Fest, targ financiar, organizat de Canal 33 Romania si revista Business Woman.

   

  Concursuri si competitii:

  De la ora 9, pe 27 Aprilie are loc prima editie Imagine Cup National Final Romania, competitie globala sustinuta de Microsoft Corporation pentru a cauta idei noi de softuri ce vor revolutia tehnologia.

  Pe 27 Aprilie Concursul National de Aranjamente Florale, editia a VIII-a organizat de Ambasada Olandei la Bucuresti si Business Development Group. Anul acesta concursul va avea loc pe 27 aprilie 2017, la Hotel Athenee Palace Hilton Bucuresti, sala Le Diplomate.  Pentru informatii suplimentare contactati Business Development Group pe e-mail: concurs@bdgroup.ro sau la tel: 021 3179871.

   

   

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>