• Atelierele de Antreprenoriat

  Pregateste-te pentru success. Intreaba-te, invata, si analizeaza tot ceea ce se intampla in jurul tau.  Pentru ca tu dai tonul evenimentelor jurul tau.

  Cum definesti succesul? Ce inseamna a avea success pentru tine? Care sunt modelele dupa care te ghidezi in viata? Iti place sa citesti, sa te formezi sis a te educi continuu?  Nut-ti fie frica  de intrebarile interioare? Pentru ca tu esti sursa energiilor pozitive, si negative ce te inconjoara.

  Succesul este ceva metafizic, propriu, intangibil, personificabil. Pentru vasile succesul poate fi o pozitie de manager, dar pentru George sa fie un vesnic calator, sa aiba o viata mereu deschisa provocarilor, un boem. Si Gerge nu ar fi fericit sa stea 10 ore intr-un birou, si nici Vasile sa fie intr-o continua plimbare in necunoscut.    Succesul e ca ca u sacou tailor-made: e croit dupa tine, astfel de incomodeaza; iar daca un sacou ce-i vine bine lui Ion, se poate sa nu ti se potriveasca tie.

  Teoriile precum ca asa cum te nasti asa raman sunt depasite si plictisitor de eronate. Genetic isi are succesurile ei, dar studiile de neurestiinta demosntreaza ca ne putem transforma si educa oricand si oricum. Si cu cat incepem mai vreme, cu atat transformarea benefica va mai rapida, si mai vizibila. Iar succesul nu va intarzia sa apara.

  Succesul se invata. Urmeaza  si invata de la oamenii care sunt un exemplu demn pentru omul care vrei sa devii. Visezi sa conduci o afecere: studiaza si invata despre vietilor marilor CEO ai lumii. Vrei sa ai propria ta afacere? Invata de la cei mai buni  antreprenori. Afacerile nu inseamna doar teorie, ci si punerea in practica a ideilor.

  Aptitudinile se deprind in timp prin exercitiul. Invata sa vinzi ceva: orice: de la o carte, la o masina. Cautati propriile tale metode care te avantajeaza. Nu conteaza ca nu ai vandut nimic. Analizeaza experienta sit rage concluziile. Nu poti fi om de afeceri de success daca nu vinzi bine. Si  procesul d evanzare  incepe cu pozitionarea ta pe piata, atragerea oamnilor potriviti in echipa ta, si vanzarea propriu zisa a produselor si serviciilor tale.

  Tinerii au nevoie de modele, iar fundatia ROMANIAN BUSINESS LEADERS a initiat incepand de anul trecut proiectul  Atelierele de antreprenoriat.  Asociatia este de tip apolitic si non-profit avand ca obiectiv conectarea oamenilor important din mediul de afaceri.

  Pe ce se concentreaza atelierele: training sustinut de antreprenori cu experienta si success recunoscut; ideile se aplica direct, intercativ si personalizat pe ideea de afacere a fiecaruia.

  Mai jos o schema  atelierelor cu programul si trainerii prezenti.

  CALENDAR-3

   

  Indrazneste sa  descoperi! Pentru ca succesul se invata!

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>