• Atipic Party Asociația CONIL

  Asociația CONIL a adus bucurie în viața copiilor speciali. De data aceasta prin proiectul Atipic Party – vinerea copiilor speciali.

  Atipic Party, ediția IVineri, 30 septembire –  una dintre cele mai frumoase zile din viața a 8 copii cu nevoi speciale!! Prima ediție Atipic Party – vinerea copiilor speciali, a reprezentat cel mai frumos cadou pe care l-ar fi putut primi Sașa, Matei, Ingrid, Alex, Damian, Olivian, Ioan și Ștefan. Ei sunt cei 8 copii CONIL născuți în luna septembrie!

  Atipic Party este o mega-petrecere dată în cinstea lor, menită să le aducă bucuria pe care toți copiii lipsiți de dizabilități o simt an de an. Din pricina nevoilor speciale, micuții CONIL nu sunt invitați la alte zile de naștere, iar copiii tipici nu vin la zilele lor de naștere. Așa că, Lumea CONIL a găsit soluția. În fiecare ultimă zi de vineri a lunii, toți copiii sărbătoriți în acea lună vor avea o super-petrecere, cu tort, animatori, muzică, baloane, distracție și prieteni!

  Ziua a început cu cântece și urări de „La mulți ani”! Apoi micuții au primit mai multe cadouri ca oricând, atât din partea Asociației CONIL, cât și din partea colegilor și prietenilor lor.Apoi ziua a continuat cu distracție la salteaua junglei gonflabile, cu numere de chimie distractivă în cadrul spectacolului Doctorului Buclă și cu numeroase alte surprize.

  Școala și Asociația CONIL abia așteaptă cu nerăbdare cea de-a doua ediție care va avea loc în ultima vineri din luna Octombrie.

  Ce este Atipic Party?

  Atipic Party este o megapetrecere organizată pentru toți copii speciali ai lumii CONIL, născuți în luna respectivă. O petrecere plină de culoare, cadouri, animatori, tort și, cel mai important, alături de prieteni.

  Mai multe detalii despre campanie pe: https://conil.ro/

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>