• Comunitatea Blogal Initiative

  Daca iti place sa scrii pe blog nu ai cum sa nu fii auzit de Blogal Initiative. Poate de bine, sau de rau, ca nu poti sa multumesti toata lumea deodata.

  Pentru mine e mai mult decat o platforma de intalnire a companiilor cu bloggerii; e o comunitate de unde aflii informatii, inveti, cunosti oameni imprieteniti cu social media.

  M-am inscris in Blogal Initative pentru a fi la curent cu noutile, ce evenimente au loc, ce produse se lanseaza.  Poate suna stereotipic, dar Chinezu poate fi numit generic Tata la Bloggeri, caci interecatiunea mea cu lumea bloggingului, se datoreaza a ceea ce a insemnat Kooperativa 2.0.

  Anii au trecut si primul link se pierde in ceata timpului. Din cutia cu amintiri imi rasare o prima experienta, o vizita la o ferma de vacute din Zimnicea. Apoi o interectiunea generoasa cu brandul Danone.

  Participarea la un seminar de machiaj si ingrijire sponsorizat de Oriflame, un curs de 8 ore de public speaking, sau  alergarea la un mini-cros de 2 km alaturi de alti bloggeri, sunt  evenimente care m-au ajutat sa-mi croionez clipele inr-un mod placut si interactiv.

  Mi-am stors mintea sa scot idei, am invatat cum sa-mi planific munca incat sa am timp sa scriu si articolele, cum sa mesteresc cuvinte, si sa dezbat concepte. Am pus mana pe carte, caci social media e o pagina din albumul internetului.

  Asa la primele saptamani din an, multe ganduri multe catre comunitatea Blogal Initiative: multa lume, idei bune, munca constructiva, si rezultate pe masura.

  Sa ne vedem cu bine si sa scriem cu frumos.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>