• Blogatu te invita la concurs

  Prietenul Blogatu se tine de surprize blogosferice si toamna ats si ne anunta ca pune la cale un nou concurs, inspirat din nebunia online denumita Black Friday, cu reduceri si  promotii de pe piata magazinelor online.

  Ai blog? BlogAwards te invita sa participi in perioada 20 Octombrie – 28 Noiembrie la campania Vinerea Bloggerilor 2014, dotata cu premii de peste 15.000 de lei.

  Vinerea-Bloggerilor-360x125

  BlogAwards organizeaza competitia Vinerea Bloggerilor 2014, concurs cu premii totale in valoare de peste 15.000 lei, ale carui sponsori sunt: Mylash, GemSale, SportAddict, Vegis, Mustash, Bio-Cosmetics, CautCeas, CeasMania, Babytrend (este posibil ca noi sponsori sa se alature pe parcurs).

  Campanii:

  Campania Print 3D Bucuresti
  Vor fi acordate 3 premii autorilor celor mai reusite articole
  Premiile constau in cate un model printat 3D, care trebuie sa se incadreze in dimensiunile 14 cm x 14 cm x 14 cm. Castigatorii vor fi consiliati de reprezentantii Print 3D Bucuresti pentru realizarea modelului dorit

  Campania GemSale
  Vor fi acordate 7 premii autorilor celor mai reusite articole
  Premiile constau in cate un voucher in valoare de 100 lei pentru cumparaturi din magazinul GemSale

  Campania Babytrend
  Locul I – 400 ron
  Locul II – 200 ron
  Locul III – 100 ron

  Campania CeasMania
  Locul 1: Produs Guess la alegere, in valoare maxima de 1000 Lei
  Locul 2: Produs Guess la alegere, in valoare maxima de 500 Lei
  Locul 3: Produs Guess la alegere, in valoare maxima de 300 Lei

  Campania CautCeas
  – Premiul 1: 500 lei
  – Premiul 2: 300 lei
  – Premiul 3: 200 lei

  Campania Bio-Cosmetics
  Locul 1: 400 lei
  Locul 2: 200 lei
  Locul 3: 100 lei

  Campania Mustash
  Locul 1: 300 lei
  Locul 2: 200 lei
  Locul 3: 100 lei

  Campania SportAddict
  Locul 1: voucher de 400 lei pentru cumparaturi de pe SportAddict
  Locul 2: voucher de 200 lei pentru cumparaturi de pe SportAddict
  Locul 3: voucher de 100 lei pentru cumparaturi de pe SportAddict

  Campania Vegis
  Locul 1: Tableta UTOK 700Q Satin, Quad-Core 7″, Multi-Touch, 1GB DDR3, 16GB, Wi-Fi
  Locul 2: Casti audio Sony MDRZX310APR, tip DJ cu Control Telefon
  Locul 3: Voucher 150 lei pentru achizitia de produse pe Vegis.ro

  Campania Mylash
  Locul 1: Voucher de 300 lei pentru bloggerul clasat pe prima pozitie,
  Locul 2: Voucher de 200 lei pentru bloggerul clasat pe a doua pozitie
  Locul 3: Voucher de 100 lei pentru bloggerul clasat pe a treia pozitie

  Regulament
  Pana pe 28 Noiembrie, la ora 23:59, te poti inscrie cu blogul sau blogurile tale care respecta cerintele fiecarei campanii in parte (verifica fiecare campanie, pentru a afla la care dintre acestea poti participa cu blogul tau).

  Pentru a te inscrie in competitie trebuie doar sa ai un blog care sa respecte cerintele fiecarui concurs, sa scrii articole si sa le inscrii in formularul corespunzator fiecarui concurs in parte. Poti incepe sa scrii direct la campaniile care te atrag (cu cat participi la mai multe campanii, cu atat ai mai multe sanse de a castiga mai multe premii).

  Fiecare concurs din cadrul campaniei Vinerea Bloggerilor se imparte in 3 etape aproximativ egale. Regulamentul fiecarui concurs in parte cuprinde durata etapelor corespunzatoare. Un concurs se poate incheia mai devreme (pe 10 Noiembrie) iar altul mai tarziu (pe 28 Noiembrie), astfel ca este posibil ca perioadele de desfasurare ale etapelor 1, 2 si 3 sa fie diferite.
  Foarte important: Premiile fiecarui concurs in parte se acorda articolelor inscrise pe toata durata concursului respectiv, indiferent de etapa in care a fost inscris articolul castigator. Un articol castigator poate fi inscris in etapa 1, 2 sau 3. Nu se acorda premii pentru fiecare etapa in cadrul unui concurs individual. Toate articolele inscrise intr-un concurs, indiferent de etapa la care participa, sunt jurizate de catre sponsor dupa finalul perioadei de inscriere.

  Fiecarei etape ii corespunde cate o tema de concurs:
  Exemplu:
  Etapa 1: La ce sa se astepte cumparatorii de Black Friday 2014?
  Etapa 2: Cum iti vei organiza timpul de Black Friday pentru a cumpara produsele pe care le doresti?
  Etapa 3: Ce ai dori sa-ti cumperi de Black Friday 2014 si de ce?

  In fiecare etapa, poti participa cu cel putin un articol si cel mult doua articole. La un singur concurs poti participa cu cel putin un articol si cu cel mult 6 articole. Participarea la fiecare etapa este optionala. Insa, cu cat participi cu mai multe articole, cu atat ai mai multe sanse de castig.


  Foarte important: Articolele vor fi jurizate individual. Daca intr-o campanie participi cu un singur articol poti castiga unul dintre premiile puse in joc. Insa, daca participi cu 6 articole, ai de 6 ori mai multe sanse de castig.

  Articolele corespunzatoare fiecarei etape vor fi jurizate la finalul fiecarui concurs in parte (un concurs se poate incheia mai devreme sau mai tarziu).
  Notele corespunzatoare fiecarui concurs in parte vor fi afisate la finalul concursului iar bloggerii clasati pe primele 3 pozitii in fiecare etapa (sunt luati in considerare bloggerii care participa la cel putin 10 concursuri din cadrul unei etape) primesc urmatoarele 3 premii:
  – Locul 1: Un telefon Dual Sim
  – Locul 2: O camera web
  – Locurile 3-4: un mouse
  Se vor lua in calcul cele mai bune 10 note acordate la articolele scrise pentru media generala. Bloggerii care au participat la minim 10 campanii in fiecare etapa si obtin cea mai mare medie a notelor castiga cele trei premii mentionate mai sus.

  Perioada de desfasurare:
  Concursul se desfasoara in perioada 20 Octombrie – 28 Noiembrie. Unele concursuri se vor incheia mai devreme, altele mai tarziu, insa toate concursurile din cadrul campaniei Vinerea Bloggerilor se vor incheia cel tarziu pe 28 Noiembrie, la ora 23:59.

  Fiecare participant se poate inscrie cu cel putin unul sau cel mult doua articole in fiecare etapa a fiecarui concurs individual. Fiecare campanie individuala are propriul sau regulament si propriul sponsor. Fiecare campanie este jurizata individual, de catre fiecare sponsor in parte, care acorda note de la 1 la 10 (cu zecimale, pentru o mai buna departajare) fiecarui articol participant. Notele se vor acorda de catre fiecare advertiser in parte imediat dupa incheierea perioadei de inscriere a articolelor in fiecare dintre concursurile individuale. Castigatorii vor fi anuntati pe 8 Decembrie.

  Bloggerii inscrisi in Concursul Vinerea Bloggerilor pot alege la ce campanii participa (un blogger poate participa la o singura campanie, la cinci, zece sau la toate campaniile) sau la cate etape participa in cadrul fiecarei campanii (o etapa, doua etape, trei etape), insa cei care se inscriu la o etapa cu minim 10 articole (pentru 10 campanii diferite) au sansa de a castiga premiile corespunzatoare fiecarei etape in parte. Bloggerii care se inscriu la toate cele trei etape cu cate minim 10 articole (pentru 10 campanii diferite) au, pe langa sansa de a castiga premiile comune fiecarei etape in parte, si mari sanse de castig in cadrul fiecarui concurs individual.

  Articolele corespunzatoare fiecarei etape vor fi jurizate la finalul fiecarui concurs in parte (un concurs se poate incheia mai devreme sau mai tarziu).
  Notele corespunzatoare fiecarui concurs in parte vor fi afisate la finalul concursului iar bloggerii clasati pe primele 3 pozitii in fiecare etapa (sunt luati in considerare bloggerii care participa la cel putin 10 concursuri din cadrul unei etape) primesc urmatoarele 3 premii:
  – Locul 1: Un telefon Dual Sim
  – Locul 2: O camera web
  – Locul 3-4: un mouse

  Se vor lua in calcul cele mai bune 10 note acordate la articolele scrise pentru media generala. Bloggerii care au participat la minim 10 campanii in fiecare etapa si obtin cea mai mare medie a notelor castiga cele trei premii mentionate mai sus.

  In cadrul fiecarui concurs in parte va fi specificata perioada fiecarei etape.
  Foarte important: Daca un blogger participa la o singura campanie, poate castiga oricare din premiile aferente acelei campanii.
  Toate linkurile din articolele inscrise in concurs trebuie sa fie de tip “dofollow”. Articolele care cuprind linkuri de tip “nofollow” nu sunt luate in calcul pentru jurizare.

  Clasamentul concursului Vinerea Bloggerilor se realizeaza in functie de notele primite de la fiecare sponsor in parte. Fiecare sponsor va acorda note de la 1 la 10 fiecarui articol participant. Notele vor avea zecimale, astfel ca lupta va fi foarte stransa.

  Un blogger se poate inscrie cu minim un articol si cel mult sase articole la o singura campanie. Premiile fiecarei campanii individuale vor fi acordate de catre sponsori, in termen de 45 de zile de la finalizarea jurizarii. Daca noi sponsori se vor alatura Concursului Vinerea Blogurilor, unele campanii vor fi lansate mai tarziu, insa inainte de 5 Noiembrie. Perioada de lansare a campaniilor este cuprinsa intre 20 Octombrie – 5 Noiembrie.

  Premii:
  Pentru a castiga un premiu in cadrul unei campanii individuale, un participant trebuie sa scrie minim un articol si maxim 6 articole in cadrul acelei campanii. Sponsorul fiecarei campanii in parte va juriza fiecare articol participant.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>