• Bloggerii sunt invitati pe Blogawards

  Ai un blog pe care abia iti amintesti? L-ai deschis pentru ca era la moda, iar acum ai uitat de el? Prietenii iti spun ca esti ciudat pentru ca iti scrii opiniile pe un jurnal online? Fii altfel fata de cei care ii cunostii. Exprimati ideile fara timiditate si aratale celorlalti. Nici nu stii cine le citeste, si ce poate  iesi. Poti avea cititori in toata colturile tarii, incepe colaborari cu branduri, alti bloggeri, si de ce nu prinde putina experienta in marketing online.

  Cu totii avem visuri. Eu cand eram copil mi-am dorit sa devin scriitor. Cand am crescut mare vroiam sa  urmez facultatea de journalism, pentru a fi editor la o revista celebra, dar am cantarit dezavanatjele, si nu am mers pe aceasta cale. Intre timp lucrurile sau schimbat, lumea scrisa sa mutat in online, iar revistele si ziarele  se rasfoiesc direc pe site-uri sau prin intermediul aplicatiilor pe smartphone sau tableta.  Se economiseste timp si hartie.

  Blogurile au luat amploare, si mi-am zis ca asta e modul de ami implini un vis. Un blog e mai mult decat un jurnal online. Adunati cititorii si formeaza o comunitate. Sunt blogeri care si-au lansat propria revista, site, sau chiar carte. Virtualul reprezinta o lume a posibilitatilor infinite. Tu ce mai astepti?

  Bloggerii sunt invitati pe Blogawards.ro, o platforma ce face legatura dintre bloggeri si companii. Ai nevoie ca afacerea ta sa fie cunoscuta pe internet? Doresti ca altii sa iti testeze promoveze  produsele? Esti creativ, iti place sa scrii, si imaginatia ta nu are limite? Alatura-te comunitatii de bloggeri de pe Blogawards.

   

  skin1.header-logo-regular

   

   

  Pe aceasta platforma sunt organizate periodic campanii de advertoriale sponsorizate. Pentru fiecare articol inscris in campanile primiti un numar de galbeni blogosferici. Cu acestia poti cumpara produse si servicii de pe BlogShop.

  Va puteti face o ideea pe scurt despre avantajele  participarii la competitiile creative pentru bloggeri.  Nu exista obligatia participarii la toata campanile. Alegeti doar pe cele care vi se potrivesc. Printre advertiserii  cu traditie sunt cei de la Allview, producatorul roman de electronice cu sediul in Brasov.

  Chiar acum se deruleaza o campanile pentru site-ul de recenzii pentru gadgeturi si electronice TestArea.ro. Scrii, participi, inveti. Experienta cere practica.

  Intra pe situl Blogawards si  puneti creativitatea la incercare. Merita!

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>