• Bloggerul la nevoie se cunoaste

  Precum vechea zicala, prietenul la nevoie se cunoaste, putem juztapune si in situatia noii formate comunitati online din romania: blogosfera. Bloggerul la nevoie se cunoaste!

  O comunitate face treaba impreuna si la bine si la rau, si la piscoturi,  in ploaie, si pe cald, si pe soare. Asa ca Chinezul prin intermediul platformei Bloggerilor creativi Blogal Initiative a dat startul unei campanii umanitare, cu scopul gasirii unui sponsor pentru campania lui Zolty, un blogger cu mult curaj. Cine e Zolty? Un blogger activ, ce sufera de distrofie musculara congenitala, insemanand ca atunci cand scrie la tastatura foloseste doar un deget.

  Asa ca Zolty a decis ca ofere printr-un concurs la el pe blog  fostul lui scaun electric. Cumparat cu ceva timp in urma, a primit acum altul, dorind sa-l doneze pe cel vechi. Ca orice treaba electrica,  scaunul are nevoie de acumulatori, care costa aproximativ 1500 de lei. Asa ca ne-am gandit sa gasim un sponsor care sa il ajute pe Zolty. Bineinteles, viitorul sponsor va primi vizibilitate in social media, prin intermediul blogurilor noastre, membri ai vestitei si maretei blogosfere romanesti.

  Propunerile de sponsorizare se centralizează pe mail, la contact@blogalinitiative.ro.

   

   

  avem nevoie de un sponsor care să cumpere acele acumulatoare şi care să suporte costurile de transport ale scaunului. Totodată, anunţă că propunerile de sponsorizare se centralizează pe mail, la contact@blogalinitiative.ro.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>