• Bradul multumirii

  Cand ne gandim la Craciun  ne vine in minte imaginea clasica  a bradului impodobit, a cadourilor multe, a canapelei pufoase, si a unei familii ce canta impreauna colinde, sau pur si simplu se bucura de povestilor lor.

  Simbolul central al intalnirilor in familie este bradul de Craciun. Parca tot universal se invarte in jurul acestuia, unii facand o traditie din asta: cine alege bradul, si cine il impodobeste. Fiecare membru al familiei doreste sa-si puna ampreanta asupra  esteticului bradului de Craciun. Apoi urmeaza aprinderea instalatiei si admirarea jocului impresionant de lumini.  Si cand decorul este gata  aparatul de fotografiat intra in actiune: poza bradului, poza familiei in jurul bradului, poate cu pisica care ar vrea sa se catere in brad.

  Pentru ca acusica  vine Craciunul, s-a lasat  campania Bradul Multumirii ,  find acum  centrul  celei mai populare retele de socializare.  Multumim prietenilor, si cunoscutilor, pe care timpul si spatiu nu ne mai permite sa dam mana atat de des.

  O provocare  pe Facebok a celor de la KanalDRomania.  E simplu sa multumesti prietenilor tai din online. Intrii pe pagina KanalD Romania, accesezi aplicatia Bradul Multumirii, si de deschide o pagina frumos colorata cu multe cadouri, un brad verde centrat, si sfaturi cum sa duci la bun sfarsit multumirile de Craciun.

  Etapele sunt descrise pas cu pas:

  -alegem una dintre cele 4 decoratiuni speciale;

  -scriem mesajul cu urarile noastre de sarbatori;

  -selectezi persoanele din lista, carora doresc sa le trimitem mesajul;

  -bradul se poate misca, iar noi putem sa mutam pozitia decoratiunilor

  -cand suntem hotarati cu ce impodobim bradul, prin drag- and drop fixam globul.

  -apoi trimitem mesajul.

  Trasmitem multumiri, primim multumiri. Asa formam cercul multumitilor si multumitorilor.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>