• Cand apelezi 0219662.ro

  Atunci cand nu stii ce sa faci, si pe cine sa chemi. Primul lucru pe care il faci este sa deschizi o pagina Google sis a vezi noutatile in domeniu. Frica insa nu mai este o noutate.

  Cam asa reactionam cu totii cand vedem un soricel intr-o camera;  soricelul este dragut,  insa adevaratele temeri apar atunci cand vedem un sobolan mai mare.

  De unde aceasta temere? Totusi rozatoarele sunt animale inoffensive, mici; nu fac rau nimanui; doar traiesc si ele.  Insa dupa vorba: in sticlutele mici stau esentele tari, in vazul sobolanilor virusurile puternice.

  De sute de ani prezenta acestora a fost asociata cu bolile, iar locurile unde acestia isi aveau alcasul erau intotdeauna locuri de evitat. Cam asa s-au imprastiat bolile pe glob: marile descoperiri geografice si comertul maritime au avut si numeroase efecte negative; in primul rand aceasta imprastiere a bolilor. Navele acostau in port, iar soarecii si sobolanii sii faceau veacul acolo. Ce era ca micutele rozatoare sa profite de o excursie gratis, cam intotdeauna cu o singura directive: doar dus., si bineinteles cu o excursie prelungita, escala in numeroase porturi pe drum. Si asa sobolanelul din Asia cunostea aerul European., soricelul European coloniza  America. The black side of tourism.

  Pe atunci nu exista  0219662.ro . Vremuri greme, obiceiuri barbare.  Acum deratizarea este o operatiune mai  rapida si mai normal. In marile orase se cere o dizinfectie si o dezinsectie anuala. Populatia globului s-a marit, iar riscul inprastierii microbillor creste in acelasi ritm.

  Orasele necuratate, nedesinfectate sunt associate cu un nivel scazut de trai, rata crescuta a imbolnavirilor., intr-un cuvant saracie.  De obicei rozatoarele periculoase traiesc in orasele mari, in zone periferice, in apropierea porturilor, sau in cladirile si fabricile parasite.

  Asa ca daca locuiti intr-o zona problematica, ciuliti urechile. Cineva va poate rontai chiar cum popcorn-ul.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>