• Cardul cu promotii

    Poate suna superficial dar adevarata bucurie la  cumparaturi este atunci cand ai un buget in care pot sa te extinzi cat vrei. Am parcurs cateva cursuri si carti de educatie financaira unde se punea problema unei bune administari a bugetului, in functie de venit, avand tot timpul in minte ca acele cheltuieli sa nu depasesca venitul.

    Eu intr-o vreme foloseam cardul la cumparaturi. Cash imi scoteam doar o suma mica, pentru cheltuieli curente. La  hypermarket plateam cu cardul, la marketul din colt la fel, si pentru hainele cumparate  la mall. Imi parea mai simplu, rapid, fara sa stau cu stresul ca nu am destui bani la mine, sau ca port cu mine prea multi in geanta.  Insa pana la urma am renuntat. De ce ? Imi dadusem seama ca nu reuseam sa-mi administrez bine fondul monenar. Neavand in fata o imagine de ansamblu a banilor cheltuiam pana la jumatatea lunii toti bani de pe card. Atunci m-am hotarat sa renunt. Bine vizonarii din jurul meu au alta parere ; si au dreptate ; pana la urma ma voi alinia cu trendul.  Banii virtuali sunt viitorul. Platile se fac online din ce in e mai mult ; magazinele se muta in online ; spre asta ne indraptam. Nu sunt o persoana traditionalista, daor putin conservatoare. Primul meu card l-am avut in liceu pentru a primi alocatia. Insa proiectul banca-liceu nu s-a materializat asa ca cardul ramasese doar un obiect de decor in portofel.

    Ieri am aflat despre programul Bucurie la cumparaturi lansat de Pireus Bank . Conceptul sta in largirea controversatului bugetul : cumperi, si cu cat cumperi mai mult, primesi mai multi bani inapoi pe card. Glumesc, dar asta e cardul perfect pentru shopaholici.  Aceasta promotie este valabila penru cardurile Piraeus Visa Exclusive Gold si Piraeus Visa Exact. Mai exact si pentru cautatorii in cifre, la fiecare cumparatura se primeste 3% din valoarea totala. Si daca tot e vremea  surprizelor pe mircro-site-ul Pireus Bank  este si un concurs : cine completeaza aplicatia online pana pe 31 decembrie pentru eliberarea cardului cu promotii intra in tragerea  la sorti pentru un smartfone Nokia Lumia 625.

    Pe voi va tenteaza acest card cu promotiii ? daca da, ce insemana pentru voi bucurie la cumparaturi ? daca nu, ce anume va face sceptici ? va astept la dezbatere.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>