• Afis_tur_ciclist_Asociatia_Curtea_Veche

  Cartile copilariei pe bicicleta

  Intr-o lume scufundata de tablete, telefoane destepte, laptopuri, sikindle-uri, exista sate fara biblioteci, multe localitati fara iluminat stradal, in care copii se maturizeaza mult prea repede, si nu mai au timp de povesti.

  Indiferent de forma cartile isi pun amprenta pe clipele din copilarie, indemnand pe oricine la visare, dand crezare unei lumi mai bune, unde tot timpul binele invinge raul.  Sunt copii care nu viseaza la papusi machiate, sau la parfumuri de fite cu aroma de capsuna, ci isi doresc sa miroasa pagina unei carti proaspat scoase din tipar, care sa-i transpuna intr-o lume in care ei sunt moderatori.

  Ziele acestea are loc evenimentul social si cultural Cartile copilariei pe bicicleta-tur ciclist caritabil, 10 orase, din 13 judete, in 9 zile pentru promovarea lecturii.

  Intre 23 Aprilie si 3 mai Principele Nicolae pedaleaza 1000 de km impreuna cu Alex Ciocan, campion national la ciclism. Traseul a pornit deja de la Sighetul Marmatiei, si trece prin Dej, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Brasov, Sinaia, București, Calarasi , si se termina la Constanta. Scopul acestul tur ciclistic este strangerea de fonduri pentru implementarea unui proiect national care sa-i ajute pe copii sa citeasca mai mult, dorindu-se implemtarea proiectului Cartile copilariei astfel cat mai multe locuri din tara, sate  fara biblioteci, sau mai indepartate de arterele de circulatie.

  Afis_tur_ciclist_Asociatia_Curtea_Veche

   

  De mentionat ca toate fondurile stranse sunt redirectionate  pentru donatii de carte in mediile defavorizate si toti suntem invitati sa sustinem initiativa printr-o donatie pe site-ul asociatiei Curtea Veche, sau da mai departe informatia, pentru ca povestile copilariei sa intre in orice casa.

  S tu poti pedala alaturi de ei. Urmareste pagina de Facebook https://www.facebook.com/AsociatiaCurteaVeche si site-ul initiativei. Mai e timp pana luni.

  Sponsori: DHS, Devron, Carrefour, BCR, Farmec, PricewaterhouseCoopers, Herlitz România, Pelikan, Azomureș Parteneri: BDT Ford, BDT Rent, Ford, Scorseze Ambulanță, Bizza, Aventuria, Isostar, La Fântâna, Publicitate de la A la Z, Garmin.

  Parteneri media: Digi 24, Prodocens Media, Elevate, Kooperativa 2.0, Freerider.ro, ȘtiriONG.ro, Urbankid.ro, SuntPărinte.ro

  Eveniment promovat de Itsy Bitsy.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>