• Cărturești – Locul întâlnirilor fericite

  Pe 7 octombrie, de la ora 17:00, are loc  lansarea cărții ”Cărturești – Locul întâlnirilor fericite” coordonată de Ana Niculescu.
  385867170_655254023252702_1341322342453409128_n
  Librăria Cărturești – cu o istorie de 23 de ani, este una dintre cele mai importante librării din România, reinventând conceptul de librărie și experiența pe care atât cititorii, cât și scriitorii români o au când ii trec pragul. A primit nenumărate premii și distincții de-a lungul timpului printre care amintim: Cea mai bună librărie – Bun de Tipar. Gala Industriei de Carte din România 2012; Cea mai cool librărie din România şi locul 3 în Top 100 cele mai cool branduri din Romania.
  Intrarea la eveniment este gratuită, iar publicul prezent la lansare va primi gratuit cartea, în limita stocului disponibil.
  Lansarea de carte face parte din proiectul Brand Cultural de București Ediția a III-a, produs de Editura Casa de Pariuri Literare și co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București Acasă 2023.
  Licee Partenere: Colegiul Național „Elena Cuza”, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Liceul Teoretic „Constantin Brâncoveanu”
  Organizații Partenere: Librăria Cărturești, Teatrul Independent Apropo și Facultatea de Litere București
  Echipa Proiectului: Paul Burcia, Oana Ninulescu, Șerban Pîrvu, Vlad, Rotaru, Beatrice Popescu, un cristian
  Mai multe detalii despre evenimente, dar și despre activitatea editurii noastre și a partenerilor noștri, găsiți pe:
  Casa de pariuri literare – https://www.facebook.com/cdplit
  Librăria Cărturești – https://www.facebook.com/Carturesti
  Teatrul Apropo – https://www.facebook.com/TeatrulApropo
  Facultatea de Litere din București – https://www.facebook.com/litere

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>