• Cat de wow e Wowfixit

  Avem Wowfixit. Recent s-a lansat pe piata din Romania, un  produs proclamat revolutionar,  pentru protejarea jucariilor noastre digitale: smartphone, smartwatch, tableta. Un lichid cu nano-particule, o sticla care protejeaza asemenea unui cristal.

  wowfixit-

   

   

  Printre caracteristicile ce-l fac unicat se anunta: start ultra-rezistent fara bule de aer dupa aplicare, rezistenta crescuta la zgarieturi, imbunatatesc claritatea ecraunului, este reaalizat din materiale naturale 100% (un lichid format din siliciu organic la scara nano si titan antibacterian)  favorabile mediului inconjurator, anti-bacterian și anti-microbian, cInseamnand că nu permite dezvoltarea bacteriilor.
   
  Wowfixit este un lichid  de protectie, si nu o folie clasica, ce se potriveste perfect cu noile ecranele cu sticla curbata pe margini. Descrierea il face a fie intr-adevar WOW, o solutie la folie de plastic care se uzeaza prea repede, si nu tot timpul gasesti folii potrivite displayului.
   
  Cu totii au trecut prin acele momente cand am avut maini de plastilina, si am scapat telefonul din mana. Si daca ar fi cazut pe moale era ceva, dar cazuse pe gresie, si se zgariase putin, nu atat de vizibil, caci am si vandut telefonul la cateva saptamani. Aveam o folie de protectie din plastic, de 8 lei, si s-a ales doar cu o zgarietura. Veneam de la ora de franceza, carte, foi, ochelari, si telefon. Suna cineva, cred ca e urgent, dar nu e, si imi scapa din maine telefonasul. Poate ca daca era mai bine protejat ecranul, il vindeam mai scump. Asta e, atentie la neatentie. 
   
  Am cautat pe internet si am gasit recenzii pe Youtube, si site-ul oficial.com apare la produs gandit in USA, dar fabricat colea langa noi intr-o fabrica din Ungaria. Cum va fi, vom vedea mai incolo, caci promovarea prodului este in val, intrand pe rand in toate tarile din Europa, Wowfixit cautand distribuitori in lumea intreaga. Asa ca poti sa-l testezi, si daca iti place asa tare, sa incepi propria ta afacere.
   
   
   
   
   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>