• kit Life-Flo

  Ce contine kit-ul Life-Flo #buzzsecom

  Pasionata de plante, cosmetica, si stiinta am de gand sa testez eficienta produselor naturopate marca Secom.

  Am trecut pragul magazinul, am testat creme, uleiuri, si ser-uri si cred in continuare in puterea vindecatoare a plantelor, si ca progresul stiintific e benefic, atat timp cat e utilizat pentru binele oamenilor, in armonie cu natura.Produsele fito-dermatocosmetice Life-Flo sunt preparata din extracte naturale din plante, din cele mai neasteptate colturi ale pamantului: Marea Nordului, Hawaii, Noua Zeelanda.Cercetarile stiintiifce au creat formule pentru refacerea pielii prin metode non-invazive: detoxifiere, tonifiere si hidratare. Mai mult, produsele fito-cosmetice au un raspuns pentru pielea hipersensibila, o afectiune ce atinge omul inca de la ce amai mica varsta. Se pare ca alergiile afecteaza 4 din 10 europeni, si numarul va fi in crestere daca nu ne intoarcem la natura sa redescoperim puterile  binefacatoare ale plantelor.

   

  Kitul de @buzzsecom contine un set de produse Life-Flo, un bol ceramic pictat manual, 10 cataloage de prezentare, 10 vouchere de discount.

  Produsele Life-Flo a caror descriere care mi-a captat atentia sunt:

  • Masca din argila rosie marocana (argila Rhassoul) extrasa din Muntii Atlas, recomandata pentru ingrijirea pielii sensibile.  Culoarea rosiatica se datoreaza continutului de oxid feric (hematit), continand si alte minerale benefice: caolinit, dioxid de siliciu, ilita, quartz, dolomit.
  • Ulei de kokoi obtinut din presarea la rece a nucii arborelui de Kukui crescut intr-o cultura organica protejata; uleiul regleaza nivelul de sebum  al pielii si al scalpului. In plus se poate folosi si pentru diminuarea ridurilor de expresie din jurul ochilor., sau ca adjuvant in prepararea mastii de curatare cu argila rosie.
  • Crema cu vitamina C (in procent de 15% acid salicilic) cu extract de sambure de struguri si pin, aloe vera si L-arginina. Cu efect antioxidant, pentru luminozitate, si regenerarea pielii obosite, se recomanda folosirea seara datorita culorii portocalii.

  Ca un sfat, argila se amesteca tot timpul intr-un vas de lemn, ceramic sau de sticla, si se amesteca tot la fel folosind o ustensila de lemn, sau din sticla. Niciodata metal sau plastic. Odata desfacut uleiul se pastreaza la temperaturi scazute, de preferat in frigider.  Uleiul potentiaza efectul argilei, ajutand la hidratare (in cazul tenului uscat) sau tratarea imperfectiunilor, in cazul tenului sensibil cu acnee sporadica. Ca procedeu cosmetic masca de argile se aplica odata pe saptamana, insa pentru tratament  mastile se pot aplica si de trei ori pe saptamana dupa spalarea si exfolierea tenului.

  Florina testeaza Li-flo si o sa vedem ce-o sa iasa.

   

   

   

   

   

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>