• Ce vrea burtica ta

  Ce vrea burtica ta sa manance?

  Lapte proaspat delicios

  Probiotici sanatosi

  Iara afinele coapte

  Acrisoare si-aromate

  Toate vin cu bucurie

  In Activia… cu Afine

  Ca sa faca sa zambeasca

  Burtica ta pofticioasa.

  Activa de Baut cu afine

  Toamna asta Danone Romania lanseaza un nou produs pentru iubitorii iaurturilor cu fructe:

  Activia de Baut cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi

  A venit, a venit toamna si, odata cu ea, noul iaurt delicios si hranitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi!

  Noul iaurt Activia are la baza lapte proaspat si fermentul special, Bifidus Actiregularis, oferind combinatia perfecta pentru a fi integrata intr-o alimentatie echilibrata: iaurt de baut sanatos și hranitor, bunatatea si gustul dulce-acrisor al afinelor coapte. Totul pentru ca burtica ta să fie sanatoasă si fericita in fiecare zi.

  In plus, noul Activia de Baut cu Afine este o sursa de proteine, fermenti lactici activi si probiotice.

  Fermentul probiotic din subspecia Bifidobacterium lactis, cunoscut si sub denumirea comerciala Bifidus Actiregularis, a fost selectat in urmă cu aproximativ 30 de ani dintr-un produs lactat si este utilizat exclusiv in prepararea iaurturilor  Activia.

  Fiecare pahar de Activia contine mai mult de 4 miliarde de fermenti probiotici Bifidus Actiregularis, in plus fata de fermentii obisnuiti de iaurt – Lactobacillus bulgaricus și Streptococcus termophilus. Toti acesti fermenti activi din iaurt contribuie la mentinerea sau refacerea florei intestinale, al carei echilibru este important pentru sanatatea noastra.

  Activia de Baut cu Afine este disponibil intr-un ambalaj practic de 320 de grame, fiind usor de transportat si consumat, oricand si oriunde: servit ca gustare sau ca desert delicios, indiferent de preferinta voastra de consum.

  Activia este cel mai consumat iaurt probiotic din lume. Consumatorii de Activia reprezinta o treime din populațtia lumii si traiesc in 75 de tari de pe 5 continente.

  Potrivit raportului Best Buy Award pentru România, editia 2013/2014, realizat de ICERTIAS, Activia este iaurtul care ofera cel mai bun raport calitate/pret pe segmentul de probiotice de pe piata romaneasca. Activia a fost lansat pe piata romaneasca in anul 2001, portofoliul marcii curprinzand acum 28 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis. Produs in fabrica din Bucuresti, Activia se exporta cu succes si in alte 6 tari din Europa de Sud Est. Activia este marca de iaurt cu cea mai extinsa oferta de produse, acoperind toate preferintele consumatorilor. Gama Activia cuprinde in Romania produse variate pe gustul tuturor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale si fructe, iaurturi de baut cu sau fara fructe, cat si o gama de iaurturi dietetice cu fructe, cu 0% grăsime, continut redus de zaharuri si indulcitori.

  Cu Activia, starea de bine vine din interior!            

  Danone Romania

  Danone Romania este lider de piata în categoria produselor lactate proaspete, inregistrand in anul 2013 o cifra de afaceri de 481 milioane RON. Compania are in portofoliu peste 80 de referinte de produs, realizate in majoritate in fabrica din Bucuresti, cu lapte proaspat colectat de la fermierii romani. Cele mai de succes branduri ale Danone in Romania sunt Danone Natural, Activia, Danonino, Actimel, si OIKOS.

  Compania DANONE Romania face parte din Grupul DANONE, prezent in 120 de tari, unul dintre liderii mondiali din industria alimentara, detinand locul 1 in lume in fabricatia de produse lactate proaspete si locul 2 in lume in domeniul apelor minerale imbuteliate si al alimentatiei pentru bebelusi. Grupul DANONE a inregistrat in 2013 vanzări de peste 20 miliarde EURO.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>