• Ceva tabu

  Refuzul discutiilor  asupra unui subiect tabu al parazitilor face doar sa acopere o problema. Paduchii exista si  nimeni nu poate schimba asta, poate doar natura.

  Contract sterotipurilor, paduchii apar si atunci cand exista un exces de curatenie. Poate suna bizar dar ce e mult cateodata strica. Unele sampoane de calitate joasa degradeaza firul de par, slabeste imunitatea scalpului, si creaza un mediu propice dezvoltarii oualelor de paraziti. Igiena personala este importanta, asta neinsemnand ca renuntand la samponul clasic lucrurile se vor schimba in mine.

  Ca si parazitii interni, parazitii externi traiesc in jurul nostru, sunt ca niste bacterii, virusi, adapostindu-se in cele mai neasteptate locuri. Toate fiintele cu blana, pene, par reprezinta atractii pentru paduchi, asa ca si noi oamenii de incadram.

  Cam toti am trecut prin astam si eu inca imi mai amintesc de pieptenele special, de spalatura cu gaz de cap, si de tunsoarea baieteasca din  gradinita cand aveam vreo 5 ani.

  Studiile scot la iveala urmatoarele concluzii despre conceptia actuala despre paduchi, de unde se iau si cum se scapa de ei:
  Locuri-Luat-Paduchi  varsta-medie-a-romanilor-in-momentul-contactarii-paduchilor

  Solutii-Paduchi

   

  Cum lucrurile sunt intr-o continua schimbare, si solutile sunt la fel. Acum a aparut pe piata si produsele brandului Paranix.

  Cine este Paranix?

  Paranix, brandul numarul 1 in Europa pentru eliminarea paduchilor de cap si a oualor acestora, iti spune care sunt locurile si situatiile in care copilul tau poate lua paduchi.

  Interesant filmuletul, Desi incepe inspaimantator, mesajul din spatele campaniei se refera la problematizarea excesiva a unei situatii din care exista iesire. Solutia moderna: sampon, spray ajuta  eficient, si copii se pot intoarce mai repede la gradinita, la scoala, sau afara la joaca.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>