• #ChristmasBrew de la Tuborg

  Pentru ca fulgii de nea, luminitele, gerul naprasnic, portocalele, si cafeaua cu scortisoara nu fac lista completa, the #ChristmasTaste trebuie completat. Asa ca respectand traditia inceputa acum 14 ani, Tuborg Christmas Brew revine si anul acesta pe rafturile si in frigiderele din Romania. Acelasi gust bine-cunoscut inca din 1981, cand a fost inventata reteta, aceeasi concentratie de alcool de 5,6% si culoarea brun-roscata a berii Tuborg de iarna.

  Tuborg Christmas Brew s-a lansat pe 7 noiembrie in editie limitata.

  TUBORG_Christmas-600x282

  Pentru voi ce inseamna #ChristmasTaste Pentru mine inseamna testarea unor gusturi si arome noi. Sunt mai ne-conventionala din fire si imi doresc tot sa sarbatoresc intr-un mod mai special. panetone, sau chia cozonac romanesc cu frisca, ciocolata, coaja de portocale. Asa tot ceea ce este limited edition ma atrage asa ca as pune un #ChristmasBrew

  Picture 077

  Picture 078

  Sticla vine cu un ambalaj special, intr-o sticla de 750 ml, cat sa ajunga la doi oameni. Berea neagra e a iernilor intunecate, pe cand cea blonda pentru verile arzatoare. Poate nu am o legatura clara dintre Craciun si bere, dar una garantat intre iarna si bere. Cum necum, in tarile nordice consumul de neagra e mai mare datorita temperaturile scazute, si a iernilor mai bogate.

  Ati spune care este legatura dintre Craciun si bere?
  Dintotdeauna a existat o legatura gastronomica intre Craciun si bere. Nu tocmai pe plaiurile noastre, dar daca am imprumutat globuletele de Craciun, casutele de turta dulce, de ce nu am prelua si acest obicei,caci ala cu mici si berea e de mult perimat.

  Si berea se fierbe si se bea aburinda cu niste condimente, cel mai popular fiind ghimbirul. In plus pune circulatia in miscare, si e mai sanatoasa zic eu ca alte energizante de iarna, de exemplu vodca.

  Voi ce legatura aveti dintre Craciun si bere?

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

 • Ioana says:Reply
  December 1, 2014 at 10:14 am

  Nu am auzit până acum de bere fiartă cu ghimbir 🙂 Ia să caut pe youtube să văd ce rețete găsesc 🙂