• Climathon Bucharest 2021

  În perioada 02-04 noiembrie, Impact Hub Bucharest organizeaza impreuna cu EIT Climate-KIC cea de-a doua ediție Climathon Bucharest, un eveniment local care face parte din mișcarea globală Climathon.

  EIT Climate-KIC este o comunitate a cunoașterii și inovării (CCI), care lucrează pentru a accelera tranziția către o societate zero-carbon și rezilientă la schimbările climatice. În ultimii 10 ani, programul accelerator al EIT Climate-KIC a fost principalul furnizor de soluții de inovare climatică, cu peste 1.500 de soluții acceptate și aproape 1 miliard de euro de capital garantat.

  Impact Hub Bucharest este spațiul dinamic în care profesioniști și antreprenori lucrează pentru dezvoltarea proiectelor și inițiativelor de business. Încă din 2012, Impact Hub Bucharest este primul spațiu de coworking din România, cu o comunitate de aproximativ 2.000 de membri în 2 locații centrale din București, iar la nivel global organizația este prezentă în peste 100 de locații din peste 50 de țări. Misiunea Impact Hub Bucharest este de a susține ecosistemul antreprenorial oferind programe de accelerare a startup-urilor și finanțare directă, precum și cea mai mare platformă online de educație antreprenorială.

  Climathon este un eveniment care a avut loc pentru prima oară în 2015, un eveniment dedicat schimbărilor climatice și impactului lor asupra orașului. În acest an, climathonul se desfășoară online în principalele orașe din lume, încercând să rezolve cele mai mari provocări în cadrul unui hackathon.

  Mai multe detalii despre inscriere si program gasiti pe site-ul impacthub, pe pagina dedicata evenimentului climathon 2021:

  https://www.impacthub.ro/climathon-bucharest-2021

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>