• Concertul Blue

  Pe data de 18 iulie poposeste la Bucuresti BLUE, trupa de  R&B din Marea Britanie. Concertul din Romania face parte din turneul de promovare a noului album Roulette. Albumul s-a lansat pe 22 aprilie de casa de discuri Universal Music , cu 13 piese pe abumul clasic, si 15 piese pe albumul deluxe.

  Formatia Blue a devenit cunoscuta dupa lansarea melodiei  “Sorry Seems to Be the Hardest Word”  impreuna cu faimosul Elton John. Trupa Blue este compusa din 5 membrii: Antony Costa, Duncan, Lee Ryan, James și Simon Webbe, facandu-se remarcati publicului in anul 2001 cu piesa “All Rise”.  Au urmat apoi hiturile: “One Love”, “Guilty”, 3 albume cumparate in toata lumea, si 10 discuri de platina primite in Marea Britanie.

  In anul 2005 au luat o mica pauza in cariera muzicala, revenind pe scena in anul 2011 reprezentand Marea Britanie la Eurovision.

  Pe  albumul Roulette  puteti asculta:   “I Can”, Got Tonight”, “Hurt Lovers”, “Without You”,“We’ve
  si “Paradise”

  Concertul va avea loc pe data de 18 iulie In Bucuresti, la Sala Palatului  incepand cu orele 20:00. In deschidere vor canta baietii de la Brio Sonores. Bilete pot fi cumparate de pe  bilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro,  myticket.ro.

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>