• Filmul Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie

  Luna martie vine cu o premieră pentru lumea filmului romanesc. Primul film fantasy de familie făcut în ultimii 30 de ani in Romania va fi lansat in premiera vineri 25 martie in cinematografele din tara: Copacul Dorințelor: Amintiri din copilărie.

  273881574_10160565702617908_1498621038768003098_n

  Mai intai a fost cartea, apoi filmul. Romanul ??????? ??????????. ???????? ??? ????????? este deja în librări, fiind scris de Mihai Manescu, fiind unul dintre scenariștii filmului. Cartea aduce in prim-plan povestea Marei, a copilului luptător, dar si a a portalurilor magice,  prin care toate dorintele se implinesc.

  Lungmetrajul spune povestea unui copil ce lupta pentru viitor, actiunea avand ca punct central un copac magic, care îndeplinește dorinţele copiilor și creează punţi între lumi. Colana  sonoră a filmului este semnata de The Motans, si se numeste SUPEREROU, pentru ca fiecare copil exista un erou care nu intotdeauna isi face cunoscuta povestea.

  Filmul mai vine cu o particularitate: este primul film din lume lansat sub formă de fotograme NFT. Colecția este formată din 12.432 NFT-uri constând în fotograme din filmul Copacul Dorințelor: Amintiri din Copilărie. 12.432 reprezintă numărul total de vizite la domiciliu realizate de HOSPICE Casa Speranței în anul 2021.

  Costul unui NFT din colecție este echivalentul în Ethereum (ETH) al sumei de 250 lei, care reprezintă costul unei vizite la domiciliu. 50% din încasările obținute vor fi donate către HOSPICE Casa Speranței. NFT-urile pot fi achiziţionate direct de pe https://copaculdorintelor.ro/nft

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>