• Creative Fitness Studio

  Creative Fitness Studio insemana o serie de cursuri creativitate, unde teoreticul ajuta idele sa se puna in practica.

  Se iau ingredient din cele mai creative colturi si se face  o preajitura excelenta pentru toate gusturile.   Sesiunile de invatare marca Creative Fitness Studio cuprind  tehnici folosite de  jurnalisti si oamenii din publicitate, jocuri de gandire folosite la sedintele de  generare de idei, exercitii de coeziune, jocuri de-a managerul si angajatii.

  Urmatorul antrebament de creative fitness are loc in zilele de   joi 13 martie, sambata 15 martie, duminica 16 martie, si marti 18 martie. Cum e si la sala de sport. Dupa o sesiune intense de fitness este nevoie de o zi de pauza.

  In prima zi se face o incalzire a materiei cenusii.  Sambata se pune creierul la treaba si se genereaza idei. Duminica le dezvoltam si s le implementam. Iar   marti intrebari si raspunsuri, clarificarea dilemelor organizationale, si cum sa  te tonifici si dezvolti mai departe daca tot ai inceput antrenamentul la sala.

  Cu ce deprinderi  pleci de  la cursurile Creative Fitness Studio:  viteza de reactie la provocari, capacitatea crescuta de a interpreta oportunitatile, generarea de idei, si cum sa alegi intotdeauna drumul cel bun.

  Printre termenii la moda folisiti la curs sunt gamification, storytelling, sau mindfulness. Gamification inseamna scoaterea unor jocuri din contexul empiric, si folosirealor in gasirea de solutii in viata reala, de exemplu in provocarile de la locul de munca.  Jocurile sunt folosite  pentru generarea, dezvoltarea, si implementarea de idei,  dar si  pentru a uni echipele de oameni. Storytelling e arta de a spune povesti, o arta in lumea advertisingului, si a vanzariilor.  Midfuness este o arta asiatica de relaxare pentru a deschide mintea  catre universal prezent, penyru a trai la maxim emotiile si trairile din fiecare clipa.

  Printrei cei care au mai participat la acest curs sunt reprezentatanti din companii, din ONG-uri, antreprenori.  Cu cat va fi mai slab cardul sau portofelul tau ?  Dacii iti faci abonamentul singur  pretul este de 185 euro. Daca vii insotit, primesti un discount de 80%, si platiti cu 15 euro mai putin. Vii in gașca cu inca trei persoane, si platiti 160 euro fiecare.

  Ce zici, te bagi?

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>