• Crosul “Alergăm ÎMPREUNĂ pentru copiii cu autism”

  Asociația Învingem Autismul organizează pe data de 26 martie, în parcul Tineretului, un cros prin care oferim membrilor comunității oportunitatea de a participa la un eveniment de conștientizare privind problematica autismului și a necesității de a acționa împreună pentru membrii mai vulnerabili ai comunității locale.
  274843898_23849701217710719_4028955662121923442_n
  De asemenea, evenimentul subliniază importanța practicării sportului și rolului acestuia în menținerea stării de sănătate individuală și comunitară, ca factori de coeziune socială.Familiile cu copii cu autism vor fi grupate împreună cu familiile cu copii neurotipici, pentru a se cunoaște și pentru a parcurge Cursa împreună.
   Crosul se va desfasura la ore de start separate și toate probele sunt necompetitive. Toti participantii vor alerga pe o distanta de aprox. 450 m avand starturi separate la maxim 1h unul de celelalt.
  Crosul “Alergăm ÎMPREUNĂ pentru copiii cu autism” face parte din cadrul proiectului “Copiii cu autism duc comunitatea acolo unde nu a dus-o nimeni”, proiect derulat de Asociația Învingem Autismul și finanțat prin programul @In stare de bine , susținut de @Kaufland România și implementat de @Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile .
  Fiecare pas contează!
   #ImplicareaFaceDiferența#ÎnStareDeBine#Sport#KauflandRomânia#FDSC

   pentru inscriere si regulement:
  https://www.invingemautismul.ro/alergam-impreuna-pentru-copiii-cu-autism

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>