• Cum sa organizezi o petrecere hawaiana pentru copii

  Eu o noua tendinta  in petrecerile de vara  acum  inspirata de viata insulelor exotice, din insulele Microneziei:  Tahiti, Bora Bora, Hawaii. Cum tendintele se dau si in materie de petreceri ultimul racnet ce vine de peste oceane este petrecerea hawaiana luau pentru copii.

  Pentru ca este ceva  este cu totul nou  pentru noi, si cele mai populare petreceri pentru copii acum sunt cele piñata, m-ai jos am pus la cale un mini-indrumar despre organizarea unei petreceri  tematice  hawaiene.

  Mai intai se vorbim despre decorarea locatiei.  Mai multe decorartiuni de tip perdea ar merge de minune, alaturi de panglici decorative, si multe baloane.

  decoratiune de usa tip perdea hawaiana culoare alb cu roz inchis, material panza, suport de prindere din lemn.

  imgprod_8274_1b

  – decoratiune hawaiana model perdea

  imgprod_6277_1b

  Lampioanele nu trebuie sa lipseasca. Ar fi bines a fie toate de acelasi model, fie lampion rotund din flori,  lampion decorativ din hartie, de diversite culori si modele.

  Serveste smoothie de fructe in pahare din nuca de cocos su coaja tare a ananasului. Adaugati umbrelute cocktail pentru un efect special.Sau  taieti in doua un pepene rosu, scoatei miezul, si folositi-l ca platou pentru fructe.

  imgprod_1851_1b

  Da si invitatiile pot fi personalizate, fiind create special pentru o petrecere  Luau. Scrieti datele petrecerii pe o bucata mica de hartie daca se poate cu un marker sau o cariora colorata. De exemplu puteti umple o sticla clasica sau una de tip pet cu nisip si atasa invitatia de gatul sticlei.  Sau o puteti pune in interiorul sticlei. Dati un nume hawaian fiecarui invitat la petrecere, si anuntati surpriza cand oaspetii ajung.

  Este important ca si invitatii sa poarte  haine  hawaiene alaturi de faimoasele ghirlande ce se poarta la gat sau pe solduri.  Mai jos o lista de produse de pe articoledeptrecere.ro pentru o petrecere hawaiana copii .

  1) Ghirlandele sunt un must-have, asa ca va puteti  juca cu formele si culorile. De recomandat sa fie relizate din material simple de tip panza, pentru a fi folosite  mai multe  ori, putand chiar alti prieteni sa fie gazda  unei petreceri hawaiene.

  imgprod_6183_1b

  -ghirlanda hawaiana cu floricele colorate in galben, alb, rosu si portocalii,

  -ghirlanda hawaiana cu floricele colorate in galben, alb, mov si portocalii, material panza

   

  2) Fuste hawaiena pentru petrecere cu franjuri multicolori, roz sau albastrii, si cu flori colorate la talie.

  imgprod_6153_1b

  Pentru un iz de extravaganta puneti oferi micutei sarbatorite, sau gazdei: un costum intreg cu fusta si sutien cu flori hawaiene multiculore, o ghirlanda hawaiana roz cu alb, o coronita, bratari, numai bune pentu regina petrecerii.

  imgprod_6186_1b
  Pregatiti-va de dans cu muzica hawaiana, si  jocuri precum Limbo danse si Hula Hoo/. Pentru a scoate timiditatea din copilasi puteti organzia cu concurs de dans. Sau o toolbola in care fiecare primeste un cadou la sfarsitul petrecerii. Cadourile sa aiba tot tematica hawaian. Le putei o feri o ghirlanda, o bratar cu flori, o coronita, sau chiar un lampion.

  images

   

   

  Cum vi se pare organizarea unei petrecere tematice hawaiane?

   

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>