• Cupa Carpați

  Pe data de 2 aprilie 2023, va avea loc competiția de schi alpin pentru copii „Cupa Carpați”, pe pârtia Valea Soarelui din Sinaia. Evenimentul ce include două concursuri cu câte o manșă, va fi organizat de Clubul Sportiv Carpați Sinaia, cu susținerea Primariei Sinaia si Gondola Sinaia, și va fi sponsorizat de Arnia Software și TechTalent Software.

  Concurs Schi Cupa Carpati

  Concurs Schi Cupa Carpati

   

  Concursul iși propune să le ofere copiilor pasionați de schi, atât șansa de a concura într-un cadru prietenos și bine organizat, ce susține performanța si evoluția, cât și de a socializa și a crea legături noi.

  Competiția este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani, concurenții fiind împărțiți în 4 grupe: 2011 – HC fete și băieți, 2012 – 2013 fete și băieți, 2014 – 15 fete și băieți și 2016 și mai mici fete și băieți. La finalul celor două concursuri ce vor avea loc în aceeași zi, vor fi acordate premii, în funcție de clasament.

   

  Despre Clubul Sportiv Carpați Sinaia

  Clubul Sportiv Carpați Sinaia a fost înființat în anul 2006, propunându-și atunci să se concentreze pe sporturi de iarnă precum schiul alpin, bobul, schiul fond și sania. În prezent, CS Carpați Sinaia are 8 secții sportive active, printre care se numără secția de schi alpin, snowboard, șah, fotbal și cea de tenis.

   

  Detalii despre concurs pe pagina de facebook a clubului: https://www.facebook.com/people/Clubul-Sportiv-Carpati-Sinaia/

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>